dzwiedziu, ale fajnie by było to zebrać do kupy, bo oprócz Twojego postu ze złożenia w tym wątku padło kilka innych rad. Fajnie jakby powstała kompletna instrukcja z uwagami. Może jak będę miał więcej czasu to skleję to w całość.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Propozycja zamówienia końcówki mocy klona accuphase E-450.
Collapse
X
-
Jak ci się chce to czemu nie, w razie wu pisz np na gg to pomogę. Napisałem jak umiałem i myślę że w miarę prosto.
Nie wiem jak ze schematem i opisem, ale wolał bym nie wklejać na forum, chyba wszyscy zainteresowani dostali screen schematu i opisu z naniesionymi poprawkami oraz zamiennikami na pw, więc niepowinni mieć problemu ze złożeniem. W razie wu po to jest ten wątek i myślę że będziemy sobie pomagać.
Skomentuj
-
Last edited by Pteterycz; 15.04.2014, 23:28.DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Nie na temat...kur... coś jest z uploaderem nie moge zdjecia dodac wstawia mi inne... ;/
- - - - - aktualizacja - - - - -
skąd taki łądny baniaczek na toroid?DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
A być może, powiem Ci, że rezystory składał mi gościu z rezystory.net - czasem mu się zdarza walnąć, sam miałem dwa więcej (715R i 1k) ale co dziwne to we wszystkich czterech paczkach tak samo, a skoro nic nie brakowało to stwierdziłem, że dwa dodatkowe rezystory nikomu nie zaszkodzą.
Chociaż warto sprawdzić dokładnie, czasem lubią się zagubić lub przyłączyć do innych rasterów (rezystorki).Last edited by .3lite; 15.04.2014, 23:59.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaskąd taki łądny baniaczek na toroid?
Nie na temat...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaChociaż warto sprawdzić dokładnie, czasem lubią się zagubić lub przyłączyć do innych rasterów (rezystorki).
Rezystory i kondy już wlutowane.
Dzięki za organizację zamówienia
Skomentuj
-
Ale zdjecie Ci zbytnio nic nie da bo elementy mogą sie róznic wyglądem oczywiście
ten opis i zdjecia które dodał dzwiedziu są (wydaje mi sie) wystarczająceDAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaMusze poprawić lut od emitera bo odpycha mi tranzystor za blisko przylutowałem ;/
Skomentuj
Skomentuj