a jaka jest różnica miedzy e450 a 7100 jeśli chodzi o jakość dźwięku??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Propozycja zamówienia końcówki mocy klona accuphase E-450.
Collapse
X
-
Zamieszczone przez micha7n Zobacz postamoże lista wszystkich PCB jakie wogóle są dostępne ?..
PS: ten 7100gold kusi jak fix!
Skomentuj
-
Do 7100 specjalnie nie zamawiam z solder maska - tak się lepiej błyskają :)
P-4100
A-45 ale została mi tylko jeden kpl
E-550 te pcb są robione tak ze można że można je poł z ukł wejściowym odwzorowując A-35 .
E-450 .
No i jeszcze przedwzmacniacz z tym całym awa - agawa HE HE . ale to pisać do mojego kolegi Damiana .
Nie maiłem nawet czasu złożyć swojego .
No i jeszcze coś tam będę miał , zamówiłem trochę pcb do takich znacznie prostszych układów na bazie 407 tylko troszkę go zmodyfikowałem , głownie kwestie stabilizatorów w zasilaniu , zresztą pokarze jak dojdą .
Prosty tańszy i tez powinien bardzo przyzwoity .
Diabli wiedzą czy niebawem mi odbije :) i nie sprowadzę pół kontenera radiatorów pod te 7100, robionych na zamówienie z formy i projektu jaki im wyśle . Gdym tak zrobił to uzyskana cena była by prze zajebista .
Poschodziły wszystkie prototypy paneli i obudów wykonanie rewelacyjne . Musze jeszcze trochę posiedzieć w inwentorze po dokańczać wszystkie te ustrojstwa panele itp .
Ogólnie mam już opracowana koncepcje wzmacniacza , na razie jeszcze troszkę w głowie , trzeba to do realizować .Last edited by jaskiniowiec; 10.09.2014, 17:28.
Skomentuj
-
a jest mozliwosc nabycia kitu do ukladu zabezpieczen czy tylko samo pcb a reszta we wlasnym zakresie juz??
- - - - - aktualizacja - - - - -
p7100 fajnie wyglada ale koszt napewno duzo wyzszy w zlozeniu takiego ustrojstwa:) ale mamy pewnosc ze wzmanciacz musi wysterowac w pelni kazdy rodzaj kolumn ale wg mnie na warunki domowe czy mieszkalne to juz za mocny klocek i prądozerny:) ale co kto lubi:)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kaman777 Zobacz postamamy pewnosc ze wzmanciacz musi wysterowac w pelni kazdy rodzaj kolumn ale wg mnie na warunki domowe czy mieszkalne to juz za mocny klocek
Zamieszczone przez kaman777 Zobacz postaprądozerny
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaszkoda, że od razu nie wycięli otworów pod obejmy elektrolitów.
Świetnie się prezentuje, pójdzie na proszek?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez micha7n Zobacz postaPytanie z innej beczki. Gwintował ktoś coś w tych radiatorach z modu ? jest to wykonalne ? nadaje się ten stop alu do gwintowania czy lepiej na wylot wiercić i skręcać.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez micha7n Zobacz postaPytanie z innej beczki. Gwintował ktoś coś w tych radiatorach z modu ? jest to wykonalne ? nadaje się ten stop alu do gwintowania czy lepiej na wylot wiercić i skręcać.
Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postaŚwietnie się prezentuje, pójdzie na proszek?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postaSpotkałeś sie z taki stopem które sie nie nadaje do gwintowania ??
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piglet11 Zobacz postaŚwietnie się prezentuje, pójdzie na proszek?DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postabtw .. dlaczego nie inwestujecie w miedziane płaskowniki ? jest znacznie lepsze niż alu w tym przypadku
Skomentuj
-
a pro po accu gdyby ktoś chciał :biggrin: oryginalne za 100 euro pujda bo taką cenę mi koleś rzucił http://www.ebay.de/itm/ACCUPHASE-2-V...item2594147d90
Skomentuj
Skomentuj