• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Galeria zdjęć do kalendarza na 2015 rok - dodaj swoje zdjęcia!

Nie na temat...
Swoja droga Pawle, dobrze, ze nic nie trysnelo z tego wichajstru na którym postawiles kolumny... Zawsze mogla jakas uszczelka nawalic czy cos
to zegar sloneczny z urwana/zdemontowana wskazowka ;)

wydrukuj to zdjecie w A4 i powies na scianie
uwierz mi - nie bedzie zle ;)

ale to nie zmienia faktu ze brakuje nam zdjec!!!!!! :mad:
mam pomysl i chec do pracy, ale niestety brak mozliwosci :(

Jak na razie to widzę tylko 4 zdjęcia (w tym temacie) które się nadają do kalendarza.
Widziałem więcej fajnych zdjęć konstrukcji w tym roku, od choć by kolumny Binganta, czy nawet konstrukcji w trakcie budowy... więc w czym jest problem?

Ja niedługo będę miał możliwość zrobienia zdjęć moich monitorów na Usherach wraz z subem na AWX-sie.
Jak zrobię jakieś fajne fotki to wrzucę.

No to ja już dałem.
Ładne?
Ja uważam że to najładniejsze, najbardziej dopracowane pod względem wizualnym konstrukcje na forum.
W takim razie dlaczego nikt ich tu nie wrzucił oprócz mnie?

Ludzie chyba mają w nosie ten kalendarz...

Kalendarz 2015 może być lepszy niż 2014, tylko trzeba chcieć.

Kalendarz 2015 może być lepszy niż 2014, tylko trzeba chcieć.
No ale w czym problem? Jak ktoś chce i ma czas to niech przedstawi propozycje, reszta przyklepie lub zaproponuje coś innego i gra. A jak się zabierze za to dziesięć osób to żadna tak właściwie. Masz czas to wrzuć marian propozycje :)

Ja uważam że to najładniejsze, najbardziej dopracowane pod względem wizualnym konstrukcje na forum.
Większość z tych konstrukcji "znanego tu i nie tylko konstruktora diy" nie ma dokładnego opisu w gotowych konstrukcjach a ma jedynie formę finalnwgo efektu. Chyba coś co jest w kalendarzy diyaudio.pl powinno być tu dokładnie opisane i przedstawione ale to tylko moje skromne zdanie, zrobicie jak uważacie.

Wg mnie wzmacniacze w odpowiedniej kompozycji jak najbardziej powinny się pojawić w kalendarzu :)

Nie na temat...
Ze swojego serwera dajesz po prostu link do obrazka w hi-res, np jako jakieś archiwum. A obrazek wgrywasz normalnie przez uploader i tak pokazuje się na forum.

Nie na temat...
tutaj wklejamy zdjecia pogladowe!
ostateczne zdjecia beda wysylane w plikach, a nie na nasz uploader!

mamy grudzien
trzeba sie brac ostro za przygotowanie kalendarza

panowie, czy ktos jest w trakcie robienia czegos ciekawego?
czy mamy jeszcze czekac? czy wybieramy z tego co jest?

Powrót