Mogłbys podać wartosci c20 i c21?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rafal20 napisał:Panowie chciałbym sprostować - wg mnie ten panel ma 100-120W a nie 150W.
kamiss1987 napisał:Czy opłaca się je wymieniać, czy mam je po prostu wlutować i zostawić puste miejsce?
irek napisał:I po co wypisujesz takie glupoty!? To sie mierzy a nie okresla wg Ciebie bo tak to sobie mozesz mowic o dziewczynie czy jest ladna czy brzydka a nie o mocy wzmacniacza.
a kto powiedział że będzie powalał jakością... On kosztuje 120zł a nie 500zł żebyś mógł narzekać na jakośćrafal20 napisał:Dodatkowo grając głośniej nie powala jakością.
zobacz jeszcze rezystor R3, u mnie był do wymiany...kamiss1987 napisał:Kondensatory wylutowałem, lecz teraz po podłączeniu panelu nie słychać nic, a przed usunięciem nutkę było słychać, co może być jeszcze nie tak?
tu chodzi o to, że jeżeli ma 160W 4 ohm, a nie potrafi poradzić sobie z głośnikiem 100W, to coś jest nie tak...csbiczek napisał:a kto powiedział że będzie powalał jakością
csbiczek napisał:a kto powiedział że będzie powalał jakością... On kosztuje 120zł a nie 500zł żebyś mógł narzekać na jakość
że coś z nimi jest wiadomo od początku... A co do innej propozycji to jaka? VK?rafal20 napisał:Chciałem tymi wypowiedziami zasygnalizować, że coś z nimi jest nie tak, i na dzień dzisiejszy jest inna propozycja.
daj ok 11K lub trochę więcej. Na 3 stronie o tym bylo pisane. Nie zaszkodzi ci zobaczyć :lol:kamiss1987 napisał:Aha i jaką wartość powinien mieć ten rezystor R3?