Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Taki pick up się teraz u mnie użytkuje

Skomentuj

co myślicie o tym? http://allegro.pl/nowosc-czujniki-co...287132530.html
      elektromagnetyczny czujnik parkowania (bez wiercenia poszycia zderzaka) ??

Skomentuj

Ciekawe
        Trzeba poszukać opinii o tym
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Naprawdę potrzebujesz takie coś? Czy tylko jako bajer ?

Skomentuj

Nie wygląda zbyt profesjonalnie. Jak ma wykrywać elektromagnetycznie niemetalowe przeszkody, np. drzewa?

Skomentuj

na necie są rożne opinie, ale raczej, że działa. przydałoby mi się coś takiego. mam coupe, daleko za tylna osia kończy się auto i zawsze parkuje na czuja. w innym aucie mam czujniki i to jest po prostu wygodne! ingerencja w zderzak nie wchodzi w grę.

Skomentuj

ja tez chce sobie sprawic czujniki parkowania
                mam kombi a czuć różnice w porównaniu do krótkiego checzbeka
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

no 15 cm.

Potęga

Skomentuj

juz kilka razy zachaczyłem w jakis slupek tylem
                    widziales przeciez
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No cóż ... sam wiesz co o tym sądzę

Skomentuj

dlatego trzeba kupowac auta z kamerami cofania :P

Skomentuj

Calkiem fajna sprawa to podstawka pod rejestracje z kamerka, tylko trzeba radio zmieniac. Mnie tam wszystko jedno bo mam zderzaki porysowane, w mojej okolicy wiekszosc na sluch parkuje.

Skomentuj

Ja mam kombi(moja cytryna ma czujiki parkowania ogólnie ale z tyłu brakuje mi jednego i od zakupu jeszcze tego nie naprawiłem:P) od 2 lat, parkuje tam gdzie wiem że się wcisnę i wyjdę i odpukać w malowane ale jeszcze nigdzie tyłem czy bokiem nie zahaczyłem, tak samo 407 przez rok mimo że tem przy cofaniu widoczność cienka

Skomentuj

nigdy takich bajerow nie uznawalem... ale ostatnio zdarzylo mi sie montowac kilka i to jednak jest fajna sprawa
                              ale raczej jako pomoc a nie glowne narzedzie

co do kamerek to tez sie przydaja, ale malo ktora lapie narozniki aut

Skomentuj

Nie wiem jaki macie z tym problem
                                Przeciez to kosztuje 40zl
                                Taki jak ten
                                http://m.allegro.pl/4-czujniki-parko...165352900.html
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A mnie te czujniki strasznie wkurw...jo. Teść ma je (fabryczne) w Astrze J (ja w Merivie nie) i działają tak nędznie, że po wrzuceniu wstecznego od razu je wyłączam.

Skomentuj

Jezdziliscie kiedys busem ? Ja sam mam kombi bez czujników, i jedynie mam rysy na drzwiach od innych aut...

Skomentuj

ja pieprze, dyskusja nie miala prowadzic do wychwalania swoich umiejetnosci kierowniczych, bo ja tez jestem idealnym i najlepszym kierowca (), nie mam zadnej rysy ale mam tak niskie i dlugie auto ze chcialbym miec wieksza swobode przy parkowaniu.

pytanie jest jedno: dziala czy nie?:))

Skomentuj

Bardzo malo prawodopodobne..

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                                          tak samo 407 przez rok mimo że tem przy cofaniu widoczność cienka
                                          Bo 407 ma krótką dupcie, za to przodem nadrabia :P

Nie mam takich problemów bo preferuje parkowanie prostopadłe :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X