Ale te cylindry to skoku dużego nie miały. Jeśli dobrze patrzę to było praktycznie 2.9l dla 8 cylindrów - trochę mało jak dla mnie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dan124 Zobacz postasam fakt że takim jeździłem to już jak dla mnie dużo
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bebok Zobacz postamaszynę na wycieczki
Ja teraz przymierzam się do nowego DL650 :thumbup:marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bebok Zobacz postaObjeżdżał europy nie będę
Ja teraz mam DR 650 SE - przebudowałem go na ADV. W zeszłym roku zrobiłem na nim z dziewczyną Czarnogórę (około 3500km) i było całkiem spoko, chociaż 4 litery bolały mocno i przydałoby się coś wygodniejszego.
Nie wyobrażam sobie dłuższych przelotów na "ścigu". Po 300km nadgarstki wołają o pomstę do nieba, a kręgosłup ledwo zipie...marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Co ciebie interesuje wbijaj na pw
Tylko z góry ostrzegam - czasem nie kupuj demontów na alledrogo bo jest sporo zdemontowanych z wozów pocztowych a one miały wbudowany zegar w proca - można było uruchomić tylko na 30 min raz na 12 H .........Last edited by utopia; 04.05.2014, 21:11.
Skomentuj
Skomentuj