Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ale te cylindry to skoku dużego nie miały. Jeśli dobrze patrzę to było praktycznie 2.9l dla 8 cylindrów - trochę mało jak dla mnie.

Skomentuj

Wiesz to taki oryginalny przeszczep.

Dźwięk jak w grach 100%

Wysuwany spoiler też miazga,no i cała deska w skórach z przeszyciami.

Fajny zaciemniony i nietuzinkowy samochód,sam fakt że takim jeździłem to już jak dla mnie dużo

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
        sam fakt że takim jeździłem to już jak dla mnie dużo
        A z ciekawości, ile sobie takie coś paliło? :P

Skomentuj

Cholera wie

Ja tylko jeździłem,tankował właściciel.

Skomentuj

.3lite kiedy robimy twoj samochód?
            Takie ładne hamerykanskie auto a nie gra
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A w sumie to można by się zastanowić :) Niby mam "premium" audio system ale średnio mi to gra.

I nie wiem co zrobić z radiem, może da się przeprogramować. W danej chwili przeskakuje tylko po wartościach z USA (wartości nieparzyste i skok co 0.2 MHz).

Skomentuj

Na Święta zrobiłem sobie prezent

Skomentuj

tylko prosze, nie zabij sie!

Skomentuj

Jajko, to nie jest wybitnie szybka maszyna, ale wystarczajaco szybka zeby sobie zrobic krzywde. Jezdzij z rozwaga i nie daj sie sprowokowac na drodze!

Skomentuj

Ano jajko. Mnie szybkość nie kręci, wziąłem gsxf bardziej jako zamiennik auta i maszynę na wycieczki, trasy. Marzy mi się Moto Guzzi V11... Ale skoro kolega miał Suzuki w dobrych pieniądzach, to wziąłem, tym bardziej, że pierwszy motor (nie licząc Ogarów i Jawek :P )

Skomentuj

A tak z ciekawosci zapytam - sa scigacze na 2m ludzi? Kiedys siedzialem na dyrektorki suzuki i wygladalem jak na zabawce :/

Skomentuj

na kazdym polatasz, kwestia dobrej pozycji. kumpel 196cm latal na 954rr, wiekszosc litrowcow bedzie ok

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                            maszynę na wycieczki
                            Jak na wycieczki to turystyk

Ja teraz przymierzam się do nowego DL650 :thumbup:
                            marcinsywala.pl
                            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Objeżdżał europy nie będę jak mój kolega na Transalpie, ale jakieś wyjazdy w góry, niedalekie wypady za granicę, czemu nie. Podobno całkiem dobrze się do tego nadaje.

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                                Objeżdżał europy nie będę
                                A to chyba że tak.

Ja teraz mam DR 650 SE - przebudowałem go na ADV. W zeszłym roku zrobiłem na nim z dziewczyną Czarnogórę (około 3500km) i było całkiem spoko, chociaż 4 litery bolały mocno i przydałoby się coś wygodniejszego.

Nie wyobrażam sobie dłuższych przelotów na "ścigu". Po 300km nadgarstki wołają o pomstę do nieba, a kręgosłup ledwo zipie...
                                marcinsywala.pl
                                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

A to on objechał w 2 tygodnie Skandynawię i zachodnią Europę - 10 tys km. Nowa opona się rozpadła, łańcuch naciągnął jak rajstopa, ale dojechał szczęśliwie. No, ale to Transalp.

Skomentuj

Trampek to inna liga niż jajo
                                    marcinsywala.pl

Skomentuj

Nie mylcie pojęć.

Skomentuj

Panowie,

montował ktoś "tymi ręcami" wodne ogrzewania postojowe w samochodzie ? Zbieram się do tego tematu od kilku lat i chyba w te wakacje spróbuję. Szukam wiedzy praktycznej, jak by ktoś chciał się podzielić - było by bosko.

Skomentuj

Co ciebie interesuje wbijaj na pw

Tylko z góry ostrzegam - czasem nie kupuj demontów na alledrogo bo jest sporo zdemontowanych z wozów pocztowych a one miały wbudowany zegar w proca - można było uruchomić tylko na 30 min raz na 12 H .........
                                          Last edited by utopia; 04.05.2014, 21:11.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X