Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja na przykład wiem. dobry przykład jest na wózkach widłowych. raz na jakiś czas trafi sie tak butla, taka że nie przejedzie połowy tego co normalnie, filtr do wymiany, a w butli grają kamyczki i inne piaski. To samo może sie stać ze zbiornikami gazu w aucie...

Skomentuj

Jak masz sprawdzone źródło, to OK, tylko ostatnio tankowałem, gdzie popadnie :)

Skomentuj

Dobry filtr z odstojnikiem i wymiana co 10tys km
        I masz spokoj
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Wiem. Mam akurat filtr Prinsa z gniazdem na czujnik Boscha i nie bardzo mi się chce przerabiać węże. Może jak się zrobi cieplej.

Skomentuj

https://www.youtube.com/watch?v=GHV70sXniM0#t=5m.0s LS w natarciu :)

Skomentuj

Kto wie - w poprzedniej generacji Mazdy 6, silniki diesla o pojemności 2 litry to były silniki Forda czy autorskie Mazdy ?

Znajomemu padł po przebiegu 90tkm (samochód ma od nowości) i zastanawia się czy reanimować czy sprzedać jak stoi ze stosownym upustem.

Skomentuj

90?? :o

Niezniszczalny dizel
                Wymiana oleju co 30tys itd
                Last edited by lklukasz; 26.02.2015, 09:56.
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Trochę miejska eksploatacja mu w tym pomogła, zapychający się DPF itp. Bez sensu dobór samochodu do charakteru pokonywanych tras, no ale mleko się wzięło i rozlało.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                    https://www.youtube.com/watch?v=GHV70sXniM0#t=5m.0s LS w natarciu
                    Hehe marzenie kazdego kto interesuje sie tym sportem.

Skomentuj

Zamieszczone przez dzabij Zobacz posta
                      Trochę miejska eksploatacja mu w tym pomogła, zapychający się DPF itp. Bez sensu dobór samochodu do charakteru pokonywanych tras, no ale mleko się wzięło i rozlało.
                      No i co z tego?
                      Dobry dizel przy 90tys to nie zdążył sie jeszcze dobrze dotrzeć
                      Miał jakaś wadę albo gosc go zle exploatowal i tyle
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                        Brawo dla tej pani, ciekawe jak po tych przeróbkach się tym jeździ, miałem okazję jeździć M3 normalnym czyli 320 KM i podobało mi się oddawanie mocy do normalnej jazdy, dosyć przewidywalny i do takiej zabawy przydałoby się więcej niutków na dole.

Skomentuj

https://www.youtube.com/watch?v=VNpgWXihmhA dzwiek LS'ow to totalna orgia dzwiekow :)

Skomentuj

Akurat na tym filmie słabo brzmi :P To raczej wina tego wydechu, ponieważ silnik jest dobry.

Skomentuj

Noo, to juz co kto lubi, tam wydechem mozna mocno ksztaltowac dzwiek :)

Skomentuj

To fakt.

Skomentuj

Ten nowy mustang to niezla miazga. Wizualnie podoba mi sie najbardziej ze wszystkich miesniakow na rynku.

Skomentuj

Niestety, do Polski trafi tylko około 30 koni w tym roku :P

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                      No i co z tego?
                                      Dobry dizel przy 90tys to nie zdążył sie jeszcze dobrze dotrzeć
                                      Miał jakaś wadę albo gosc go zle exploatowal i tyle
                                      Smok oleju się zatkał?
                                      http://www.zlomnik.pl/index.php/2012...chodu-sasiada/ miejsce 2.
                                      Last edited by mbar; 26.02.2015, 20:05.

Skomentuj

Zamieszczone przez dzabij Zobacz posta
                                        Kto wie - w poprzedniej generacji Mazdy 6, silniki diesla o pojemności 2 litry to były silniki Forda czy autorskie Mazdy ?
                                        .
                                        Benzynowy jak u Forda, bardzo podobne, ale nie bliźniacze.
                                        Diesel - autorski Mazdy.

Skomentuj

http://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/...-luksusu/7be1v

Mercedes -Maybach S600 Pullmann
                                          Last edited by kapelli; 03.03.2015, 22:44.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X