Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Raczej nie dawaj w palnik na śliskim.

Skomentuj

Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
      A mnie dopada choroba zwana Yamaha
      Technicznie dobry motocykl, ale wyjatkowo brzydki jak na Choppa. Wyzsze modele juz nadrabiaja wygladem, ale do klasykow chocby Intruderow to im jeszcze daleko :)

Skomentuj

Foto zapożyczone z neta .... ten model tak przerobiony na bobbera ;D mnie rozwalił trza cos na wiosnę pomyśleć

Skomentuj

Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
          A mnie dopada choroba zwana Yamaha

Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, armatura :P
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

sasiada maluszek w dropped tv

Skomentuj

http://otomoto.pl/mercedes-benz-cl-6...paign=MB-CL600

I wir w baku!
              DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Trzeba zagazować, ponieważ nie dam rady utrzymać auta, ale przed sąsiadami muszę się pokazać jaki ja to bogaty jestem

Skomentuj

Najlepszy samochod. Chociaz za 12,5k jest w140 z v12 na alle :)

Skomentuj

pokazujecie samochod za 220 tysiecy z wycieraczkami na reflektorach sorry....

Skomentuj

Yyy... no i ?
                      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Imo cena 10 razy za duża za 20-latka....

Skomentuj

ktos ma ochote na nowego oldtimera? http://www.wykop.pl/ramka/2361744/fa...y-z-1985-roku/

Skomentuj

Te mazdy byly super pancerne.

Skomentuj

http://allegro.pl/porsche-syrena-105...071696512.html

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                                http://allegro.pl/porsche-syrena-105...071696512.html (PORSCHE SYRENA 105L TURBO)
                                Samochód powstawał jakieś 1,5km od mojego domu :)
                                Ten "model" to chyba druga wersja, pierwsza syrenka turbo się spaliła wraz z warsztatem (słyszałem plotki że ktoś chciał ją kupić, ale właściciel się nie zgodził, więc mu podpalili warsztat).
                                Ale do końca już nie pamiętam jak to było, bo to było już daaawno temu...

Skomentuj

LOL Czego niektórzy mają sentyment do starych samochodów, albo starych i brzydkich, już wolałbym jakby to wrzucili do starej bety, nie mówiące że mogliby kupić coś wiele lepszego za wartość budy syreny.

Skomentuj

Zamieszczone przez SowaZ Zobacz posta
                                    LOL Czego niektórzy mają sentyment do starych samochodów, albo starych i brzydkich, już wolałbym jakby to wrzucili do starej bety
                                    nie widzisz ze sam masz sentyment do starego i brzydkiego auta?

Skomentuj

To czego do dziś moje bety jeżdżą?

Skomentuj

Wiesz kiedy przestali produkować syrene?

Glupiej e21 z rok juz nien widzialem.

Tez mi wyznacznik trwałości.

Skomentuj

Tez wole syrenkę :)
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X