Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaja uwielbiam diesle wlasnie ze wzgledu na niewielkie obroty
Skomentuj
-
Ja tam tyle wiem że wykresy idą u mnie cały czas do góry, fakt moment od pewnych obrotów się ładnie równo trzyma, ale przy 5tys obrotów silnik dostaje kolejnego kopa i tak dalej zwiększa moc, co prawda pik gdzieś się przesunął w okolicy 7.9tys ale do 8.5 ciągnie dlatego mi tdi się dziwnie jeździ
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaTo ja z tego względu lubił bym chyba elktryki (nie miałem jeszcze przyjemności jeździć, ale podobno niesamowite uczucie przyrostu mocy )
przyspiesza to bardzo fajnie :p
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaSzczegolnie jak wtedy cała budą trzęsie
oczywiscie pisze o nowszych dieslach a nie starszej generacji!
starsze wolnossace diesle sa dziwne - niezaleznie jak krece to jedzie tak samo
az slysze w glowie klekotanie transita
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaTDI sie kiepsko jezdzi, w skodzie mimo wydłuzonych przelozen i tak trzeba biegi szybko przerzucac. Denerwuje turbo dziura, wciskasz nie jedzie po chwili dopiero dostaje kopa. Elastycznosc do kitu jednym słowem.
ja tam to lubie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postajak pisalem - kto co lubi!
ja tam to lubie
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez dan124 Zobacz postaMój dyszel ma w serii 360 Nm wiec dołu nie brakuje.("change engine")
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postajak jest cherlawy to nie ma znaczenia czy ON czy Pb
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaPrzy tak krótkich przebiegach każdy silnik cierpi,
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaTo ze pozniej silnik sie zagrzeje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaCierpi tak samo albo i mniej niz przy długich, bo jadac w trase 300km i tak musisz przejechac pierwsze 5 km jakbyś jechał tylko te 5. To ze pozniej silnik sie zagrzeje nie ma wpływu na to co było przez pierwsze 5 km.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaale to też chyba dotyczy w szczególności złych warunków zew. względem smarowania tj. np. jak ktoś leje bardzo dobry syntetyk do silnika w bdb stanie, jeździ nie na syberii to jazda na ssaniu różni się od tej w normie ?
Skomentuj
Skomentuj