Witam, chciałbym, abyście mi doradzili jaki telefon kupić .. Ale nie będzie to pytanie w stylu, że telefon ma miec mp3, karty pamieci, aparat 12MP itd ...
chcę, aby telefon, który kupię był:
szybki - tzn gdy naciskam przycisk, to w danym momencie telefon ma reagować, a nie, że po sekundzie włączy sie menu np..
ma dać się z niego dzwonić i wysyłać smsy
bateria ma trzymać min. 10 dni przy zwykłym użytkowaniu - 10 smsów dziennie i 2 rozmowy po 2 minuty .. Ewentualnie, żeby dało się dokupić jakąś baterie dobrą, litowo-polimerową, albo coś takiego
żeby nie był większy niż nokia 3310
( w sumie to o niej myśle, ale wole się zapytać :) )
Tak, macie racje - telefon może mieć nawet wyświetlacz czarno biały :P
No a przy tym wszystkim mam nadzieję, że i cena nie będzie zbyt wysoka :)
Pozdrawiam
PS: Jeśli chodzi o marki, to obojętne mi to, ale wolałbym, żeby nie był on marki lg, albo sagem, czy inny mitsubishi :P
chcę, aby telefon, który kupię był:
szybki - tzn gdy naciskam przycisk, to w danym momencie telefon ma reagować, a nie, że po sekundzie włączy sie menu np..
ma dać się z niego dzwonić i wysyłać smsy
bateria ma trzymać min. 10 dni przy zwykłym użytkowaniu - 10 smsów dziennie i 2 rozmowy po 2 minuty .. Ewentualnie, żeby dało się dokupić jakąś baterie dobrą, litowo-polimerową, albo coś takiego
żeby nie był większy niż nokia 3310

Tak, macie racje - telefon może mieć nawet wyświetlacz czarno biały :P
No a przy tym wszystkim mam nadzieję, że i cena nie będzie zbyt wysoka :)
Pozdrawiam
PS: Jeśli chodzi o marki, to obojętne mi to, ale wolałbym, żeby nie był on marki lg, albo sagem, czy inny mitsubishi :P
Skomentuj