Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tylko nie mówcie audiopedofilom, że jest też gazobeton, bo zaraz będą porównywać brzmienie różnych "gazów" :)

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
      Zesrajan? .
      Tenże. Dodam tylko, że Ebaen

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        Wez odrazu CD do ucha
        A po co płyta ? Niech sobie sami zaśpiewają będą mieć na żywo bez żądnego sprzętu :biggrin:

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
          Zesrajan?
          mbar przyjacielu jestem bardzo zdegustowany, bardzo zniesmaczony. Bardzo. Cóż za brak ogłady i wulgarny, prostacki, prymitywny język :flapper:. Czyż nie lepiej napisać np. Fekalian, zamiast od razu obrazowo do obfitego srania z dupy figury porównawcze czynić:biggrin:? Oczywiście jaja sobie robię. By the way, kubik87 jednak się nie wyprowadził z forum, bo widzę, że w tej właśnie chwili zalogowany jest:flapper:. I tak trzymaj kubik87, co by pogromców pogromcy nie ubywało:biggrin:.

Skomentuj

- Ej! Coś Ty taki zeSrajan?
            - Aaaaaa, bom jest, hik!, najEbaen...

:p

Skomentuj

tylko że to radyjko nie jest w tym kolorze które ja potrzebuje. W mojej bmw jest podświetlenie pomarańczowe lub bursztynowe dlatego własnie z takim kolorem podświetlenia szukam radia
              heheh
              dobre!
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

może estetyk jakiś

Skomentuj

Ale z ciekawostek, z klientami BMW właśnie tak jest, każdym - że radio chce mieć pod kolor reszty oświetlenia w samochodzie. Dlatego najczęściej ląduje tam alpine ze swoim amberem, lub Sony z czerwienią. W innych samochodach króluje niebieskie podświetlenie, ew. czerwone - zupełnie inne jest deski i nikomu to nie przeszkadza, ani nikt na to nie zwraca aż takiej uwagi

Skomentuj

Śmiejcie się, ale ja w Accordzie też mam ustawiony w radiu na amber tak jak reszta deski. W moim JVC można ustawić dowolny kolor na dzień i noc. Do niebieskiego podświetlania mam alergię.
                    HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
                    CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
                    Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS

Skomentuj

A to ja przeważnie mam kolorofon w samochodzie xD

Zamieszczone przez pablo.see Zobacz posta
                      Do niebieskiego podświetlania mam alergię.
                      A te z niebieskim podświetleniem podobno najlepiej grają :lol:

Skomentuj

to juz wiem dlaczego nowe serie pionkow maja tyle kolorow podswietlenia!

Skomentuj

Na dobry początek dnia :)

http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...e59ec15239fe10

...jednym słowem,elektroda

Skomentuj

a mozesz zacytowac?
                            mam bana do
                            Blokada wygasa: 2038-01-19 04:14:07
                            :p

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                              Przekażesz konto synowi

Skomentuj

a mozesz zacytowac? mam bana do
                                Jeden z najlepszych tekstów :p.

Skomentuj

Tam w tym wątku na elektrodzie takie coś jest
                                  W starych kolumnach znalazłem takie coś zielone w worku,rozdarłem worek i wszystko wrzuciłem do obudowy. Efekt był mizerny :/
                                  Widziałem kiedyś takie i było jakieś bure, szkliste i chrupkie w tym worku. Obawiam się, że na zauważalne efekty zabawy z tym czymś bez worka trzeba poczekać dobrą chwilkę... Płucny nowotworek nie wykluwa się w mig. Należałoby pocieszyć człowieka, że cierpliwości, efekty będą, będą... :)

Skomentuj

a mozesz zacytowac?
                                    mam bana do
                                    Blokada wygasa: 2038-01-19 04:14:07 :p
                                    Toś nieźle musiał nawtykać któremuś moderatorowi.
                                    W sumie często mam taką chęć, wiązanke z łaciny podwórkowej posłać nie jednemu moderatorowi, ale cudem się powstrzymuje.

Skomentuj

Nie. Na poczatku brak polskich liter. Pozniej czepili sie braku kropek!

Skomentuj

W tym temacie chodzi o to że laik pomaga laikowi,w sposób taki który mnie osobiście rozwala Wiem że kiedyś trzeba zacząć,ja też nie urodziłem się od razu mistrzem,ale gdy się czegoś nie wie to się do cholery nie udziela w tym temacie,proste. Od samego początku wiedziałem że to będzie mój ulubiony temat,nie mogłem się powstrzymać i napisałem co napisałem. Chciał bym więcej bo aż mi łzy lecą gdy to czytam,ale również nie mogę przeginać bo Przemo lukas już dwa razy interweniował w mojej sprawie odwieszenia bana

Skomentuj

Ja już dostałem ostrzeżenie za brak dużych liter na początku zdania. A pisałem w tym wątku.

Ostrzeżenie za dyskusje nie na temat.
                                          3.1.14. Zabronione jest publikowanie wpisów niezgodnych z tematyką danego forum lub wątku dyskusji.
                                          3.1.11. Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji.
                                          3.1.9. Zabronione jest rozpowszechnianie treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku do innych Użytkowników lub osób trzecich.
                                          3.3. Użytkownik zobowiązany jest niezwłocznie wykonać polecenia moderatora.
                                          strach cokolwiek pisać, bo cie zbanują

Skomentuj

Czaruję...
                                          X