Tylko nie mówcie audiopedofilom, że jest też gazobeton, bo zaraz będą porównywać brzmienie różnych "gazów" :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaWez odrazu CD do ucha
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mbar Zobacz postaZesrajan?
Skomentuj
-
Ale z ciekawostek, z klientami BMW właśnie tak jest, każdym - że radio chce mieć pod kolor reszty oświetlenia w samochodzie. Dlatego najczęściej ląduje tam alpine ze swoim amberem, lub Sony z czerwienią. W innych samochodach króluje niebieskie podświetlenie, ew. czerwone - zupełnie inne jest deski i nikomu to nie przeszkadza, ani nikt na to nie zwraca aż takiej uwagi
Skomentuj
-
Śmiejcie się, ale ja w Accordzie też mam ustawiony w radiu na amber tak jak reszta deski. W moim JVC można ustawić dowolny kolor na dzień i noc. Do niebieskiego podświetlania mam alergię.HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS
Skomentuj
-
A to ja przeważnie mam kolorofon w samochodzie xD
Zamieszczone przez pablo.see Zobacz postaDo niebieskiego podświetlania mam alergię.
Skomentuj
-
Na dobry początek dnia :)
http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...e59ec15239fe10
...jednym słowem,elektroda
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaBlokada wygasa: 2038-01-19 04:14:07
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa mozesz zacytowac? mam bana doBlokada wygasa: 2038-01-19 04:14:07
Skomentuj
-
Tam w tym wątku na elektrodzie takie coś jest
W starych kolumnach znalazłem takie coś zielone w worku,rozdarłem worek i wszystko wrzuciłem do obudowy. Efekt był mizerny :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa mozesz zacytowac?
mam bana do
Blokada wygasa: 2038-01-19 04:14:07 :p
W sumie często mam taką chęć, wiązanke z łaciny podwórkowej posłać nie jednemu moderatorowi, ale cudem się powstrzymuje.
Skomentuj
-
W tym temacie chodzi o to że laik pomaga laikowi,w sposób taki który mnie osobiście rozwalaWiem że kiedyś trzeba zacząć,ja też nie urodziłem się od razu mistrzem,ale gdy się czegoś nie wie to się do cholery nie udziela w tym temacie,proste. Od samego początku wiedziałem że to będzie mój ulubiony temat,nie mogłem się powstrzymać i napisałem co napisałem. Chciał bym więcej bo aż mi łzy lecą gdy to czytam,ale również nie mogę przeginać bo Przemo lukas już dwa razy interweniował w mojej sprawie odwieszenia bana
Skomentuj
-
Ja już dostałem ostrzeżenie za brak dużych liter na początku zdania. A pisałem w tym wątku.
Ostrzeżenie za dyskusje nie na temat.
3.1.14. Zabronione jest publikowanie wpisów niezgodnych z tematyką danego forum lub wątku dyskusji.
3.1.11. Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji.
3.1.9. Zabronione jest rozpowszechnianie treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku do innych Użytkowników lub osób trzecich.
3.3. Użytkownik zobowiązany jest niezwłocznie wykonać polecenia moderatora.
Skomentuj
Skomentuj