brencik, chłopie zejdź na ziemię nikt nie zarabia tyle na badziewnych reklamach na stronie. Jakby tak było to myślisz, że Quester by tego nie wykorzystał?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Świetny pomysł VBulletin, to będzie nowa jakość i krok do przodu, do tego system portalowy, który usprawni wszystko :) Po pierwszym wesprę inicjatywę :)
Co do samych testów nowej wersji to proponuje zrobić subdomenę test.diyaudio.pl i na niej testować VBulletin, jak będzie stabilnie to przenieść na domenę właściwą. Takie rozwiązanie da możliwość korzystania z phpbb i testowania VBulletinu :)
[ Dodano: 2010-04-29, 22:13 ]
Zamieszczone przez Yoshi_80brencik, chłopie zejdź na ziemię nikt nie zarabia tyle na badziewnych reklamach na stronie. Jakby tak było to myślisz, że Quester by tego nie wykorzystał?
[ Dodano: 2010-04-29, 22:18 ]
Za przykład niech posłuży chociażby tematyczny serwis, (który często odwiedzam) optyczne.pl
Skomentuj
-
Fotofil doceniam Twoje porady :!: Poparłeś swoimi słowami moje rozważania na temat testów nowego mechanizmu :) Co do reklam: ponieważ sam nienawidzę serwisów napakowanych reklamami, to diyaudio.pl nigdy tak wyglądać nie będzie - wolę dokładać z własnego portfela niż upstrzyć cały serwis bannerami, buttonami i jeszcze nie daj Boże popupami - ilość reklam w obecnej chwili jest naprawdę minimalna i niech tak pozostanie :) Moim celem jest nie utrudniać korzystania z serwisu: stawiam na ergonomię, prosty styl, minimum "przeszkadzaczy"... Póki co uważam, że reklamy nie przeszkadzają Użytkownikom serwisu i uważam to za plus i wyróżnik na scenie polskiego internetu. Potencjał (tak jak napisałeś) jest ogromny, ale póki ja jestem adminem tego serwisu to będzie on niewykorzystany (z premedytacją na rzecz innych korzyści).
damiani miło, że dostrzegasz moje wysiłki :thx: Właśnie dla takich kilku prostych słów od Usera forum warto było/jest/będzie kombinować !
Skomentuj
-
Quester, tak mi przyszlo teraz do glowy, moze warto sprawdzic o ile spadnie transfer po wylaczeniu tych boxow po najechaniu na nazwe tematu, i tak to nie dziala bo jako pierwszy i ostatnio post pokazuje to samo, moim zdaniem znaczaco obnizy to liczbe zapytan do bazy, z samej ciekawosci warto to chyba sprawdzic :)
Skomentuj
-
Teraz już nawet nie chce mi się kombinować, bo po pierwsze: transfer nie jest głównym "generatorem" kosztów, a po drugie przy takim ogromnym wsparciu Userów mogę już spokojnie powiedzieć, że niebawem "przesiądziemy się" na vBulletin 4.0
Przyznam szczerze, że w najśmielszych oczekiwaniach nie spodziewałem się tak "ofensywnego" wsparcia ze strony społeczności diyaudio.pl - serce rośnie :)
Skomentuj
-
Quester, myślisz, że my tak z dobrej woli? :lol:
a) Jeśli zrzutka się powiedzie i pieniędzy będzie nadmiar to reszta kwoty zostanie spożytkowana na jakiś "akustyczny przedmiot" i rozpisany zostanie nań konkurs wśród ofiarodawców (ew. trochę dołożę jeśli będzie taka konieczność by nagrodą było coś choć w miarę atrakcyjnego)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80a) Jeśli zrzutka się powiedzie i pieniędzy będzie nadmiar to reszta kwoty zostanie spożytkowana na jakiś akustyczny przedmiot i rozpisany zostanie nań konkurs wśród ofiarodawców (ew. trochę dołożę jeśli będzie taka konieczność by nagrodą było coś choć w miarę atrakcyjnego)
Skomentuj
-
Wpłaty sa dobrowolne a nie obowiązkowe, zarzucanie komuś, że się nie dołożył jest nie na miejscu.
Dlatego lista nie jest aż tak dobrym pomysłem bo zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. Zresztą czas od wpłaty do zaksięgowania i uaktualnienia stanu przez Q to minimum 24h więc ktoś mógł wpłacić a jeszcze go nie ma na liście.
Najważniejsze że już prawie 60% mamy :)
Skomentuj
Skomentuj