Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Niestety nie posiadam w zaawansowanej edycji posta okienka z wyborem funkcji.

Tip, offtopic itd.

Wcale nie mam tej ramki.

Używam firefoxa , sprawdzałem też na ie.

Skomentuj

Może w ustawieniach profilu masz jakiś domyślny edytor tekstu włączony lub cos tego pokroju
      marcinsywala.pl
      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Wskazówka
        Twój profil -> W kolumnie Moje ustawienia po lewej stronie Moje konto->Ogólne ustawienia->Pozostałe opcje->Standardowy edytor - Dodatkowe kontrolki
        Last edited by LuSzTi; 26.02.2013, 23:20.
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
          Dziękuję Panowie za pomoc

Skomentuj

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
            skrzynka odbiorcza - skrzynka wiadomości - wysłane ?
            tomekk_ czy można zrobić w SB aktywne linki ?
            zrobione

Skomentuj

Mam pewną sugestię do tematu http://diyaudio.pl/showthread.php/21...c-poszukiwany!
              Może lepiej było by stworzyć nowy dział na forum/ zamiast "Na luzie" odzielić osobny na głównej stronie np.

" Ogłoszenia i usługi" i tam podzielić na np:

- sprzedam/kupie/oddam/zamienię
              - oferuję usługi
              - okazje na allegro
              - wypromuj swoją aukcję
              - z kim nie robić interesów

Co wy na to? Sam chciałbym zlecić komuś kilka rzeczy do zrobienia, a nie wiem z kim się najlepiej skontaktować :glare:

Skomentuj

Dyskutujemy o tym...

Skomentuj

Co Panowie myślicie o możliwości ustawienia wygasania posta po x dniach w dziale ogłoszeń? Uporządkowało by to trochę dział ogłoszeń? :)

Skomentuj

Plan jest taki aby ogłoszenia same usuwaly sie po jakimś czasie
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

codziennie po 00:00 leci skrypt, ktory usuwa ogloszenia jesli sa one starsze niz 14 dni,
                      w smietniku jest to samo lecz, 30 dni

Skomentuj

Chyba zniknęła szybka edycja postów
                        marcinsywala.pl
                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                          Chyba zniknęła szybka edycja postów
                          A wyloguj się i zaloguj ponownie.

Nie na temat...
                          To napisałem przez szybką edycje.

Skomentuj

Nie pomogło
                            Mam tylko: "Edytuj post"
                            marcinsywala.pl

Skomentuj

Da się dostawić opcję "otwórz wszystkie nieprzeczytane w nowych kartach"...?

Skomentuj

A to nie było już o to pytania?
                                http://diyaudio.pl/showthread.php/15...l=1#post333164

Skomentuj

Było, ale pytam ponownie, bo trochę mnie denerwuje klikanie 20-30razy dziennie na strzałkę..

Skomentuj

No tak, moderowanie musi mieć też jakieś cienie.
                                    Jestem za tym, by skoro trudno szczególnie osłodzić moderom byt, przynajmniej im go niefrasobliwie nie obrzydzać.
                                    Tomku, może da się zrobić taką opcję, dyskretną, jakiś poręczny przycisk dla specjalnych zastosowań, choćby malutki? Obiecuję go nie używać :).

Skomentuj

Nowe posty w nowych kartach?
                                      A jak user jakis lognie sie i bedzie miec 1200 postow?

Otworzy mu sie 300 zakladek i zabije sobie przegladarke.
                                      Nikt tego noe stosuje.

Wiem ze wy wyjadacze czesto jestescie i macie parenascie postow z paru tematow, ale co ma zrobic user, ktory nie wie o takiej funkcjonalnosci.

Skomentuj

A nie dałoby się zrobić takiego sprytnego wytrycha przypisanego tylko do kont moderskich i widocznego tylko dla nich? Zwykłego usera faktycznie lepiej nie wodzić na pokuszenie.

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                                          A jak user jakis lognie sie i bedzie miec 1200 postow?
                                          Nie będzie musiał w niego klikać. Mi też by sie widziała taka opcja z nowymi postami w nowych kartach
                                          marcinsywala.pl

Skomentuj

Czaruję...
                                          X