Autor posta użył jakiegoś dziwnego kodowania znaków. To nie błąd forum.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Pytanie odnośnie dodatku "Dzięki, Nie lubię". Może była by możliwość dodania tego pod profilem ilości? Np. jeśli ktoś otrzyma 3 "dzięki" dostaję +1 pomógł czy coś takiego. Aktualnie to jedyny + z tego że widać to w danym temacie/poście.Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"
Skomentuj
-
Zamieszczone przez nik156 Zobacz postaNp. jeśli ktoś otrzyma 3 "dzięki" dostaję +1 pomógł czy coś takiego. Aktualnie to jedyny + z tego że widać to w danym temacie/poście.
Skomentuj
-
Hej, nasunęła mi się jedna propozycja...
przy okazji porządków jakie robiłem wystawiłem kilka rzeczy, o Unijiga to miałem kilkanaście zapytań ... i ogłoszenie ciągle wisi
a nie znalazłem nigdzie opcji by twórca... mógł usunąć ogłoszenie, albo przynajmniej dodać info ze juz nieaktualne
mechanizm potwierdzeń przez modów/adminów jest ok ..ale niech wnioskodawca ma możliwość dodania jakichś predefiniowanych (nie dowolnych) informacji ...np "NIEAKTUALNE" ... "PRZEDŁUŻAM" .... "NOWA CENA" ...
dzisiaj ciagle odpisuje ze juz nie aktualne ..a nie moge zdjąć czy dodac info, jedyna możliwość...to poprostu klasyczne PM do jakiegoś Moda
Skomentuj
-
Nideostepnosc serwisu byla spowodowana nocnymi pracami (patchem) po stronie ISP (patch na blad sprzety procesorow).
Niestety host nie wstal po upgradzie, czekal na wymiane wadliwego sprzetu.
"After rebooting SSDKVM02NL to patch against Meltdown, the RAID controller appears to have gone bad.
We've contacted the datacenter and expect to have it replaced in the morning."
Wybaczcie
Bedzie jeszcze jeden downtime, bede przenosic moja wirtualke na nowszy sprzet - jakos po nocach.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaNo ciekawe to tam poszło nie tak...
created: 2004.06.18 15:30:14
last modified: 2018.06.18 17:57:40
renewal date: 2019.06.18 15:30:14Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
nie poinformowali mnie przed czasem ze mija termin waznosci domeny.
dzisiaj widze maila "diyaudio.pl - domena wygasa / domain expires" to szybko oplacam
ale i tak po oplacie padlo na jakis czas :/
pierwszy raz mi taki numer odwalili! :mad:
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaPytanie raczej retoryczne :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postanie poinformowali mnie przed czasem ze mija termin waznosci domeny.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postanawet jezeli bym przypadkiem wyrzucil, to wysylaja listy papierowe. dzwonilem do mamy i nic nie dotarloAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj