Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Autor posta użył jakiegoś dziwnego kodowania znaków. To nie błąd forum.

Skomentuj

Pytanie odnośnie dodatku "Dzięki, Nie lubię". Może była by możliwość dodania tego pod profilem ilości? Np. jeśli ktoś otrzyma 3 "dzięki" dostaję +1 pomógł czy coś takiego. Aktualnie to jedyny + z tego że widać to w danym temacie/poście.
      Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Hmm. Jest jakas taka funkcjonalnosc na zliczanie statsow usera.
        Pogrzebie czy da sie cos z tym wyczarowac, bo juz nie pamietam dokladnie.

Skomentuj

Zamieszczone przez nik156 Zobacz posta
          Np. jeśli ktoś otrzyma 3 "dzięki" dostaję +1 pomógł czy coś takiego. Aktualnie to jedyny + z tego że widać to w danym temacie/poście.
          Powiedzmy że ktoś opublikuje jakąś konstrukcję. Komentować nie mam ochoty, bo kolejny posty typu "fajne" to tylko śmietnik. Więc "dzięki" się świetnie sprawdza. Po co to zbierać jakieś punkty itp..

Skomentuj

Hej, nasunęła mi się jedna propozycja...
            przy okazji porządków jakie robiłem wystawiłem kilka rzeczy, o Unijiga to miałem kilkanaście zapytań ... i ogłoszenie ciągle wisi
            a nie znalazłem nigdzie opcji by twórca... mógł usunąć ogłoszenie, albo przynajmniej dodać info ze juz nieaktualne
            mechanizm potwierdzeń przez modów/adminów jest ok ..ale niech wnioskodawca ma możliwość dodania jakichś predefiniowanych (nie dowolnych) informacji ...np "NIEAKTUALNE" ... "PRZEDŁUŻAM" .... "NOWA CENA" ...

dzisiaj ciagle odpisuje ze juz nie aktualne ..a nie moge zdjąć czy dodac info, jedyna możliwość...to poprostu klasyczne PM do jakiegoś Moda

Skomentuj

tutaj nas ogranicza mechanizm forum.
              ale szczegoly zdradzi tomek

Skomentuj

Fajnie by też było by tematy które ktoś napisze w ogłoszeniu po swoim czasie lądowały w archiwum, a nie zostały usuwane :)
                Nie wiem czy była by możliwość dodania "wystaw ponownie", ale samo archiwum było by fajne.
                Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Problem z godziną postów jest. Przesunięta jest do przodu o 2 godziny

Dodaje ten post 18.59 a wyświetla 20:59
                  Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                  Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Zmień sobie w ustawieniach.

Skomentuj

Dzięki. Jakimś cudem było wybrane Kaliningrad zamiast Warszawa, a nic nie zmieniałem
                      Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                      Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Bo domyślnie już jesteśmy prawie w Rosji :)
                        https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Nideostepnosc serwisu byla spowodowana nocnymi pracami (patchem) po stronie ISP (patch na blad sprzety procesorow).
                          Niestety host nie wstal po upgradzie, czekal na wymiane wadliwego sprzetu.

"After rebooting SSDKVM02NL to patch against Meltdown, the RAID controller appears to have gone bad.
                          We've contacted the datacenter and expect to have it replaced in the morning."

Wybaczcie

Bedzie jeszcze jeden downtime, bede przenosic moja wirtualke na nowszy sprzet - jakos po nocach.

Skomentuj

Zsynchronizowalem czas recznie, za duzy odstep juz byl i sam sie nie 'naprawil'

Skomentuj

Od okolo 14 wystepowaly problemy z domena.
                              Winno juz byc OK.

Detale - Pawel S.

Skomentuj

No ciekawe to tam poszło nie tak...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                  No ciekawe to tam poszło nie tak...
                                  Pytanie raczej retoryczne :)

created: 2004.06.18 15:30:14
                                  last modified: 2018.06.18 17:57:40
                                  renewal date: 2019.06.18 15:30:14
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

nie poinformowali mnie przed czasem ze mija termin waznosci domeny.
                                    dzisiaj widze maila "diyaudio.pl - domena wygasa / domain expires" to szybko oplacam
                                    ale i tak po oplacie padlo na jakis czas :/

pierwszy raz mi taki numer odwalili! :mad:

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                    Pytanie raczej retoryczne :)
                                    czyli spoznilem sie o 2,5h?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                      nie poinformowali mnie przed czasem ze mija termin waznosci domeny.
                                      SPAM sprawdź na skrzynce, takie maile często niestety właśnie tam wpadają.
                                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

przegladam dokladnie to co wyrzucam :/
                                        nic nie dotarlo
                                        nawet jezeli bym przypadkiem wyrzucil, to wysylaja listy papierowe. dzwonilem do mamy i nic nie dotarlo

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                          nawet jezeli bym przypadkiem wyrzucil, to wysylaja listy papierowe. dzwonilem do mamy i nic nie dotarlo
                                          Ostatnio tną koszty i nie wysyłają, jeśli sobie tego nie zażyczyłeś i dodatkowo za to nie zapłaciłeś :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X