myslę,ze warto nad lub pod otworami gniazd umieścić oznaczenia "+" i "-". co ułatwi rozpoznanie gniazd w przypadku ich metalowych wersji kiedy to jedynie cienki pasek(pierścień ) informuje o typie wejścia (gorace-masa).
myslę,ze warto nad lub pod otworami gniazd umieścić oznaczenia "+" i "-". co ułatwi rozpoznanie gniazd w przypadku ich metalowych wersji kiedy to jedynie cienki pasek(pierścień ) informuje o typie wejścia (gorace-masa).
Można.... jeśli masz od razu możliwość wyfrezowania.. w przypadku wycinania na wylot masz nieszczelną obudowę w tym miejscu.... ja nie mam możliwości wyfrezowania ale mam terminale w kolorach: biały masa; czerwony żyła gorąca. Więc co kto chce
zdecydowanie nie grawerka tylko wypalić na wylot(nie musi to być duże aby było czytelne).W przypadku tej ścianki tylnej,którą prezentujesz na fotkach wystarczy wywiercić otwory o kształcie okręgu o odpowiedniej średnicy w obudowie i odpowiednio niżej-wyżej oznaczenia + i - tak aby uniknąć wspomnianej nieszczelnosci(nie musi to być otwór o wymiarach niemal że płytki maskującej-mocujacej gniazda).Grawerka po laserze (no przynajmniej ta którą miałem okazję ogladać ) jest mało widoczna,niekontrastowa z pozostałą częścią materiału(nierdzewki).
Lasery do cięcia metalu mogą grawerować, problem w tym że jest to grawerka "techniczna" a nie ozdobna. Jeżeli chodzi o jakośc takiej grawerki, to jeżeli operator maszyny zrobi przed cięciem parę testów grawerowania i odpowiednio maszynę ustawi to wychodzi całkiem nieźle. Dobrze taka grawerka wychodzi na stali, gorzej na aluminium. Jeżeli chodzi o cięcie liter to trzeba wziąć pod uwagę to że ich grubośc nie może być mniejsza niż grubośc blachy, inaczej będzie problem z jakością.
zakladam ze blachy wysylam na adres z przelewu
jezeli tak nie jest to prosze to wyraznie zaznaczyc!
jezeli adres taki sam jak w przelewie to mile widziane potwierdzenie
z braku czasu jutro odwiedze lokany zaklad gdzie maluja proszkowo
przepraszam wszystkich zainteresowanych ale z powodu pewnych problemow wysylki sa opoznione :/
mam nadzieje ze od przyszlego tygodnia zaczne wsyzstko wysylac
Skomentuj