Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wycinarka laserowa - kto chetny na detale?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[QUOTE=Pawel S.;344242]napisz jasniej - wysokopoziomowe ma byc czy BRAK?

Chodziło mi o brak tych otworow.

Skomentuj

Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
      Macie projekt
      myslę,ze warto nad lub pod otworami gniazd umieścić oznaczenia "+" i "-". co ułatwi rozpoznanie gniazd w przypadku ich metalowych wersji kiedy to jedynie cienki pasek(pierścień ) informuje o typie wejścia (gorace-masa).

Skomentuj

Zamieszczone przez zbyszek Zobacz posta
        myslę,ze warto nad lub pod otworami gniazd umieścić oznaczenia "+" i "-". co ułatwi rozpoznanie gniazd w przypadku ich metalowych wersji kiedy to jedynie cienki pasek(pierścień ) informuje o typie wejścia (gorace-masa).
        Można.... jeśli masz od razu możliwość wyfrezowania.. w przypadku wycinania na wylot masz nieszczelną obudowę w tym miejscu.... ja nie mam możliwości wyfrezowania ale mam terminale w kolorach: biały masa; czerwony żyła gorąca. Więc co kto chce

Skomentuj

Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
          Można.... jeśli masz od razu możliwość wyfrezowania..
          grawer na laserze. mniejsza moca laser jedzie. na nierdzewce jeszcze mozna to zrobic

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            grawer na laserze. mniejsza moca laser jedzie
            Wiem ale co kto lubi ja bym wolał wyfrezowane jako takie wgłębienia "dla niewidomych"
            Last edited by ploter; 07.04.2013, 13:27.

Skomentuj

zdecydowanie nie grawerka tylko wypalić na wylot(nie musi to być duże aby było czytelne).W przypadku tej ścianki tylnej,którą prezentujesz na fotkach wystarczy wywiercić otwory o kształcie okręgu o odpowiedniej średnicy w obudowie i odpowiednio niżej-wyżej oznaczenia + i - tak aby uniknąć wspomnianej nieszczelnosci(nie musi to być otwór o wymiarach niemal że płytki maskującej-mocujacej gniazda).Grawerka po laserze (no przynajmniej ta którą miałem okazję ogladać ) jest mało widoczna,niekontrastowa z pozostałą częścią materiału(nierdzewki).

Skomentuj

Lasery do cięcia metalu mogą grawerować, problem w tym że jest to grawerka "techniczna" a nie ozdobna. Jeżeli chodzi o jakośc takiej grawerki, to jeżeli operator maszyny zrobi przed cięciem parę testów grawerowania i odpowiednio maszynę ustawi to wychodzi całkiem nieźle. Dobrze taka grawerka wychodzi na stali, gorzej na aluminium. Jeżeli chodzi o cięcie liter to trzeba wziąć pod uwagę to że ich grubośc nie może być mniejsza niż grubośc blachy, inaczej będzie problem z jakością.

Skomentuj

witaj Zamawiam jeden zestaw wzmacniacza ennermax@gmail.com. zapłace przed wysyłka

Skomentuj

proponuje przeczytac temat uwaznie

Skomentuj

Jak tam panele? Coś się ruszyło?

Skomentuj

Zapytam i dam znac

---------- Post dodany o 17:20 ---------- Poprzedni post o 17:08 ----------

Do konca tygodnia podobno zrobi. Ma bardzo duzo roboty na laserze

Skomentuj

mam panele
                          cyrkle podobno we wtorek
                          w poniedzialek dowiem sie o lakierowanie - moze bedzie sie oplacalo dac wszystkie

Skomentuj

panowie, prosze o potwierdzenia adresow

zakladam ze blachy wysylam na adres z przelewu
                            jezeli tak nie jest to prosze to wyraznie zaznaczyc!
                            jezeli adres taki sam jak w przelewie to mile widziane potwierdzenie

z braku czasu jutro odwiedze lokany zaklad gdzie maluja proszkowo

Skomentuj

U mnie tak samo jak w przelewie

Skomentuj

U mnie również jak w przelewie.

Skomentuj

Jakieś postępy?

Skomentuj

przepraszam wszystkich zainteresowanych ale z powodu pewnych problemow wysylki sa opoznione :/
                                    mam nadzieje ze od przyszlego tygodnia zaczne wsyzstko wysylac

Skomentuj

za lakierowanie proszkowe zawolali mi wstenie ok 5zl/szt
                                      ktos chetny?

jak nie to od czwartku powinienem to rozsylac

Skomentuj

Ja chętnie dorzuce do zamówienia lakierowanie :)

Skomentuj

Ja również z lakierowaniem.

Skomentuj

Czaruję...