Ja oczywiście ciągle jestem chętny. Dla przypomnienia chodzi o obudowę. Wysłałem Ci projekt na meila.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wycinarka laserowa - kto chetny na detale?
Collapse
X
-
panowie, mam w koncu wycene zamawianych detali
devolt - 82,8+62+31,1+2*23,6=223zl (calkiem niezle jak za taka obudowe)
damiani - 9,6zl
zolwik - 4*4zl=16
moje zamowienie wyszlol drozej niz myslalem :???:
pierscienie mocujace do 10cm glosnikow + redukcja do glosnika w drzwi z alu 6-8mm to koszt 36zl/szt! a ja zamowilem 3szt :/
Skomentuj
-
Cześć,
jak ktoś byłby zainteresowany to też mam (obecnie) możliwość zrobienia, frontów bądź całych obudów wg. Waszych projektów. Detale dla "pewnego" użytkownika :) Kopia DSCF1585.JPG
Kopia DSCF1588.jpg
Kopia DSCF1589.jpg
Lub sam front panel ze stali nierdzewnej "satynowanej"
Kopia Obraz 010.jpg
Pozdrawiam Wojtek
Skomentuj
-
Zamieszczone przez freedi Zobacz postaBraWo-zacnie to wygląda,robisz to sam,czy zlecasz komuś?...i to jest CNC,laser,Water...czy jeszcze inne cholerstwo?
Pytam ,bo byłbym zainteresowany wyrzeźbieniem paru otworków w moim panelu(alu 10mm szczotkowane i anodowane)
Obie obudowy były robione na obrabiarce CNC, laser też mamy ale wyciananie małych elementów jest bardzo kosztowne :(
Robienie otworów w już poanodowanym i poszczotkownaym elemencie jest bardzo ryzykowne ze zwględu na możliwość bardzo łatwwego uszkodzenia "wypielęgnowanej" powierzchni
Skomentuj
-
OK rozumiem,to masz fajną robotę-ja co najwyżej mogę sobie zrobić z 1k gwintów dziennie
Wiem,że anodę powinno się robić już na końcu po otworowaniu,frezowaniu ale niestety mam już gotowy panel i nie mam wyjścia,trza zaryzykować...no chyba,że nie jest anodowany!:)nie wiem,nie znam się.
Panel ma 450x180 gr.10mm i jest przy tej obudowie...franca waży ponad 9kg!
jakby co odezwę się na PW
pozdrowionka
Skomentuj
-
Zamieszczone przez BraWo Zobacz postaRobię to u siebie w pracy
Obie obudowy były robione na obrabiarce CNC
jak cos bede chcial to sie odezwe :p
Zamieszczone przez freedi Zobacz postaja co najwyżej mogę sobie zrobić z 1k gwintów dziennie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postasuper, mi wlasnie brakowalo dostepu do frezarki
jak cos bede chcial to sie odezwe :p
ZAPRASZAM :)
pracujesz przy produkcji srub? jak tak to tez mialbym interes
Skomentuj
-
BraWo jak znajdę więcej czasu i będę znał konkrety skreślę coś odręcznie-to dosłownie 2 podfrezowane "dziurki",jedno takież"okienko" (wstyd-inaczej nie umiem) i podeślę Ci na priva.
Paweł-niestety to inne gwinty niż na śrubach(zresztą nie mógłbym pracować przy produkcji)-to gwinty i nie tylko na rurach od 3/8 nawet do 16 cali:crying:...jakoś trza zarabiać na to nasze DIY:)
Skomentuj
-
Nie wiem czy tu mogę, wybaczcie
Do sprzedaży 3 sztuki gałek wykonanych ze stali nierdzewnej
Kopia DSCF1536.JPG
13zł sztuka, + koszt przesyłki 5zł
Pozdrawiam
Skomentuj
Skomentuj