Pawel S., spoko teraz to już mi się nie śpieszy :mrgreen:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wycinarka laserowa - kto chetny na detale?
Collapse
X
-
yoshi - 88zl + wysylka ponad 3kg
roland - 30zl + wysylka 0,9kg
bebok - 25zl + wysylka ponad 1kg
cezarc - 10,14zl + wysylka 0,5kg
deker - 16,25zl
scythe1123 - 23zl + wysylka ponad 1kg
PKOBP Oddział 1 w Koszalinie
64 1020 2791 0000 7202 0100 6691
Paweł Szkoda
Orla 12/13
75-727 koszalin
laser + nick
wszystko trafilo juz na maszyny - jutro chlopaki zaczna ciac
jak wszyscy wplaca to dopiero odbiore elementy
Skomentuj
-
Yoshi_80, to jest koncowy koszt. wyglada na to ze giecie jest drozsze niz ciecie laserem bo u beboka jest rowniez front z nierdzewki 2mm i on kosztuje 15-16zl a twoje giete fronty to koszt 30-35zl
Nie na temat...
Pawel S.
Skomentuj
-
Interesowało by mnie: blacha o wymiarach +/- 25x38cm/gr. 1mm (zwykła blaszka bez otworów ,zagięć itp...) i jeszcze jedna - taki pasek o wymiarach +/- 8cm na 100cm/gr.1mm tylko z trzema otworami.... i tyle
No chyba ze jeszcze pracujecie na tokarkach i wystąpiła by opcja wytoczenia czegoś z wałków mosiężnych (50mm / 25mm )
Mógłbyś Pawle się zorientować ile to by w przybliżeniu kosztowało? (na razie same blaszki) I czy jest wg możliwość wykonania czegoś takiego...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhideno tylko że... skąd ja mam wiedzieć ile będzie ważył kawałek mosiądzu o wym. np. 25x38cm/gr.1mm
Pawel, rozumiem, że można do Ciebie wysyłać, że tak powiem, zapytania ofertowe?
Skomentuj
-
ir0nhide, tutaj masz kalkulator http://avanti-metale.pl/
chyba juz to wklejalem
Zamieszczone przez ir0nhide(BTW: głównie to po głowie chodzi mi Tombak ale z dostępnością nie za dobrze to muszę zadowolić się mosiądzem )
tylko o odpowiednim skladzie pierwiastkow stopowych
Zamieszczone przez dabylPawel, rozumiem, że można do Ciebie wysyłać, że tak powiem, zapytania ofertowe?
latwiej by bylo jakby dali mi cennik - ale to tajemnica handlowa :???:
no chyba ze ktos jest dobry z matmy i chce sie pobawic w wyliczanie cen z tego co mi wycenili?
cena zalezy od rodzaju materialu, kosztu materialu, grubosci blachy i dlugosci ciecia...
koszt materialu mniej wiecej znam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.ir0nhide, tutaj masz kalkulator http://avanti-metale.pl/
Zamieszczone przez Pawel S.tombak to mosiadz :mrgreen:
tylko o odpowiednim skladzie pierwiastkow stopowychi właśnie o to chodzi (ma trochę inny skład niż mosiądz i dlatego wizualnie także wpada inaczej... :) )
Zamieszczone przez scythe1123Pawel S., dla mnie kawałek 6x18 cm cienkiego alu ewentualnie blachy by się przydał :)
Piszę Ci tak tylko awaryjnie, gdyby Pawłowi się nie chciało robić takiego skrawka...)
Skomentuj
Skomentuj