Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wycinarka laserowa - kto chetny na detale?
Collapse
X
-
z braku czasu, klopotow z drukarka oraz z powodu urlopu pracowanika zamowienei sie opoznilo...
dopiero dzisiaj zlozylem zamowienie do realizacji (w srode ma juz trafic na maszyny)
tak wiec podsumuje:
deker - frotny do missionow z alu
bebok - brak dokumentacji do giecia wiec bedzie tylko ciecie. na froncie zlecilem mikromostki wiec elementy nie wypadna, ale beda nadpalone bo tam laser zaczyna ciac
cezarc - u ciebie cyba pomylilem material. 4 kolka z czarnej 1mm, reszta z nierdzewki 1,5mm
maxdila - proste formatki z zaokragleniami r1 na naroznikach
scythe1123 - dopiero jak wydrukowalem cala instrukcje skapnalem sie ze nie dodalem materialu na giecie. tak wiec boki beda o 0,5mm krotsze
yoshi - wszystko OK ale bez graweru
roland - nie wiem ile tego chciales wiec zamowilem narazie 1sz
nowy 1 - jako jedyny dostarczyl pelna, profesjonalna dokumentacje z ktora kompletnie nic nie musialem robic... ale sa 2 problemy. pierwszy to brak blachy 4mm lustro. jest tylko mat. lustro max 2mm
drugi problem to grawer - niestety nie sa to linie ciagle wiec wyszedlby paskudnie i panowie zlecili to poprawic
reszta to cyrkle
panowie, szykujcie kase bo w przyszlym tygodniu zaczynam zbierac na wykupienie elementow :P
Skomentuj
-
nieuważnie czytałem temat wiec może już było. ale do jakiej grubości aluminium, stali możesz wyciąć?? i jaki byłby koszt 1 panelu o wymiarach ok 20x10cm ?? z kilkoma otworami różnymi, tak orientacyjnie... mnie interesuje grubość ok 8mm chyba że nie da rady to wtedy mniej, obojętnie czy alu czy stal, będzie to i tak malowane wiec cena ma znaczenie... Potrzebowałbym 4 sztuki a jak cena będzie ok to jeszcze 1 lub 2 zwykle docięte panele o wymiarach ok 45x10cm z 5-cioma zwykłymi otworami i jeden 45x8cm i te duże już z kolei grubość 5 mm wystarczy...
czyli reasumujac :
4 szt paneli małych ok 20x10cm grubość 8 mm:
2 szt z tylko czterema okrągłymi otworami m3 do przykręcenia panelu i od drugiej strony - nie na wylot otwory nagwintowane m3 - też 4szt - oczywiście w innym miejscu :)
2 szt z czterema okrągłymi otworami m3 do przykręcenia panelu, 3 otworami na cinch, jednym xlr, 4ema pod złącze głośnikowe i jednym pod gniazdo zasilania.
2-3 szt paneli dużych grubość 5 mm:
1-2szt panele o wymiarach ok 45x10cm z 5-cioma zwykłymi otworami m3
1szt panele o wymiarach ok 45x8cm z 5-cioma zwykłymi otworami m3
proszę cie wyceń mi to orientacyjnie co i jak i wtedy jak się zdecyduje to zrobię projekt.
Skomentuj
-
cezarc, obawiam sie ze gdzies te informacje mi umknely :???:
co do nierdzewki 1mm to poprostu nie chcialem wkurzac inz tomasza jednym malutkim elementem z blachy 1mm
co do aluminium to naprawde nie pamietam zebys o czyms takim pisal :???:
to anulowac cos?
daniel69, bylo juz o tym
ceny nie podam bo cennika mi nie zdradza. jedynie w przyblizeniu mozesz sobie podliczyc material
grubosci blachy 1-100mm (grubsze w kawalkach)
ale co maja na stanie to niewiem dokladnie
Zamieszczone przez daniel69z czterema okrągłymi otworami m3
jak chcesz dokladna wycene to zrob dokladne projekty ktore bede mogl dac do wyceny. jednak nie zrobie tego wczesniej niz odbiore obecne zamowienie
Skomentuj
Skomentuj