Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz posta
    Nie które Alpierdy takie złe nie są jakie masz ?

Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz posta
    Za głębokie.
    Mają wyższy SPL od tych tańszych, ale za to 8 ohm.

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
    Z czym to będziesz łączył na górze?
    Nie wiem jeszcze.

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
    Weźcie pod uwagę wystający magnes, to też jest problem.
    Tak, biorę to pod uwagę.
    Muszę zdemontować oryginalne głośniki i pomierzyć.
    Widziałem wymiary w necie ale wolę i tak samemu sprawdzić i zobaczyć dokąd szyba sięga.

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
    marian, weź tam grzebnij może one się po prostu utleniły, tylko to, że Ci telefon restartuje komputer jest bardzo niepokojące i by wskazywało na uszkodzenie.
    Pisałem mu dziś żeby to wyczyścił szczotką do zębów i izopropanolem czasami styki potrafią zaśniedzieć
    A ja już pisałem że patrzyłem pod lupą i mam środkowe styki wypalone.
    Pozostaje tylko wymiana.

Skomentuj

Znalazłem tylko podobne w sieci , zapewne będzie trzeba pomierzyć TS'y
      Moc [ Waty Max ] 400 W
      Moc [RMS] 130 W
      Impedancja [ohm] 8 ohm
      Pasmo przenoszenia [Hz] 100 - 10000 Hz
      Materiał membrany Papier-tkanina poliwęglan
      Zawieszenie górne Papier-tkanina
      Kosz Stalowy wzmocniony
      SPL 94 dB
      Fs 107 Hz
      Vas 5,4 l
      BL 5,9
      Qts 0,61
      Rozmiar głośnika [cale/mm] 6,5 cala / 16,8 cm
      Jeśli faktyczne dane techniczne są podobne to będzie głośno ale trzeba będzie się wspomagać subem no chyba że nie potrzebujesz :)

A ja już pisałem że patrzyłem pod lupą i mam środkowe styki wypalone.
      Pozostaje tylko wymiana.
      Zawsze trzeba mieć cichą nadzieje że tylko zabrudzone no ale trudno trzeba będzie wymienić , mam nadzieje że Cie wiele nie skasują .

Skomentuj

No ten LG nie jest aż tak wiele wart więc dobrze by było żeby się wymiana opłacała bo jak nie to pewnie na części pójdzie :flapper: . No ale bez przesady ile może wymiana gniazda kosztować .

Skomentuj

ten LG nie jest aż tak wiele wart
          No nie przesadzaj :)

dobrze by było żeby się wymiana opłacała
          Dzwoniłem do serwisu, 40zł

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
            No nie przesadzaj :)

No to rzeczywiście nie dużo :) . Jak na obecne standardy to tani telefon .

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
              No to spoko , byle by nie włożyli najtańszego złącza za kilka centów bo wytrzyma to kilka ladowań...
              Ale mam nadzieję że takie numery tylko u mnie w mieście robią hahaha:lol:

Skomentuj

No to spoko , byle by nie włożyli najtańszego złącza za kilka centów bo wytrzyma to kilka ladowań...
                Ale mam nadzieję że takie numery tylko u mnie w mieście robią hahaha:lol:
                Raczej wszędzie tak robią :) .

Skomentuj

Jak na obecne standardy
                  To raczej pęd ludzi za nowinkami, gadżetami i bajerami, niż standard, tak jak kupowanie coraz to większego telewizora.
                  Telefon dzwoni, wysyła sms-y, ma internet i łączy się przez wi-fi, oraz ma większość pozostałych rzeczy który ma każdy smartfon.
                  Co Kowalskiemu więcej potrzeba?
                  Jeszcze zrozumiem ludzi którzy używają komórki do pracy, ale jeśli "Kowalski" kupuje sobie telefon za 2-3tyś. zł. gdzie z połowy rzeczy nie korzysta a wymiana pękniętego ekranu kosztuje połowę jego wartości (i zapewne takiego telefonu nie naprawi bo go nie stać), to coś jest nie tak.

Ostatnio stał się modny podryw na telefon... dziękuję postoję.

Skomentuj

Podryw na telefon . Dobre :flapper: . Ja też mam tani telefon (redmi note 4 na mtk) więc wiem o czym mowa :) . Po prostu piszę co widzę :) . Rzadko widzę dzisiaj ludzi z telefonami z klasy budżetowej o dziwo. Wiem że tego się masa sprzedaje ale jakoś ich nie widać...

Skomentuj

Pamiętam kiedyś swoje pierwsze smartphony... Nokie 9210i Motorola A925 na windowsie

Za czasów szkolnych ponad 12 lat temu to było coś a i w tedy istniało pojęcie podryw na smartphona tylko efekt był tego bardziej niż zadowalający a rażenie obejmował zazwyczaj kilka licealistek które pragneły go dotknąć i potrzymac chodz chwilkę hahah oczywiście mowa tu o smartphonie :biggrin: kiedyś były inne czasy i inaczej takie cuś było postrzegane , posiadacz takiego cudu techniki w szkole był postrzegany jako praktykant czarnej magii przybysz z przyszłości albo technologiczny guru z ciotką w USA Dziś na nikim normalnym nie robi wrażenia nowy i-phone czy najnowszy galaxy bo ta technologia jest już znana i i wszystkie użądzenia wyglądają tak samo , wyjątkiem jest gimbaza i pesto głowe laski które mają zaburzenia postrzegania wartości ludzkiej przez pryzmat Smartphona oraz ilości Lików na Facebooku ...
                      Dokąd ten świat zmierza ja się pytam ...
                      PS nie mam Facebooka więc nie istnieje i dobrze mi z tym a smartphona mam za 400zł huaweia p8 lite bo z gadżeciarstwa już wyrosłem
                      Szczęśliwe dziecko lat 80-tych
                      Last edited by kokoelloko; 15.02.2018, 17:13.

Skomentuj

Pamiętajmy o tym, że każdy kij ma dwa końce. Często wśród znajomych słyszę, że nie potrzebnie wydaję tyle pieniędzy na audio, komputery czy pasję jaką jest motoryzacja bo głośnik ma tylko grać muzykę a samochód ma tylko jechać z punktu A do B, z czym się kompletnie nie zgadzam
                        Last edited by SeenT; 15.02.2018, 17:24.

Skomentuj

Zamieszczone przez SeenT Zobacz posta
                          Pamiętajmy o tym, że każdy kij ma dwa końce. Często wśród znajomych słyszę, że nie potrzebnie wydaję tyle pieniędzy na audio, komputery czy pasję jaką jest motoryzacja bo głośnik ma tylko grać muzykę a samochód ma tylko jechać z punktu A do B, z czym się kompletnie nie zgadzam
                          Też się nie zgadzam z takim podejściem. Jak coś jest naszą pasją to warto na to wydać więcej jak nas stać.

- - - - - aktualizacja - - - - -

PS nie mam Facebooka więc nie istnieje i dobrze mi z tym
                          Ja też nie mam i dobrze mi z tym :) .

Skomentuj

Ja też nie mam i dobrze mi z tym .
                            Witam w klubie

Skomentuj

nie mam Facebooka
                              Ja też nie mam
                              Zamieszczone przez SeenT Zobacz posta
                              Witam w klubie
                              Jeden taki moderator też kiedyś pisał że nie ma i mieć nie będzie

Skomentuj

Wiem że Facebook to dobra reklama jak się mam biznes , miałem fajsa ale mieć już nie będę w ogóle nie ma mnie na żadnych forach społecznościowych takie to czasy czasem lepiej być niewidzialnym

Skomentuj

takie to czasy czasem lepiej być niewidzialnym
                                  o to to to :) . Prawda :) . Święte słowa :) .

Skomentuj

Mam dokładnie takie samo zdanie na ten temat. Incognito.

Skomentuj

Bo z fejsa trzeba umieć korzystać. Przy rozsądnym użytkowaniu dalej jest się incognito, tylko sporo rzeczy można z niego wyciągnąć... Trzeba tylko patrzeć co się tam wypisuje, wiele ludzi ma fake konta i nikt nie wie kim są Ba, czasem dopiero przypadkiem wychodzi, że mają konta, jak powiedzą, że widzieli coś, co było tylko tam wrzucone

Skomentuj

Zamieszczone przez siewcu Zobacz posta
                                        Bo z fejsa trzeba umieć korzystać. Przy rozsądnym użytkowaniu dalej jest się incognito, tylko sporo rzeczy można z niego wyciągnąć... Trzeba tylko patrzeć co się tam wypisuje, wiele ludzi ma fake konta i nikt nie wie kim są Ba, czasem dopiero przypadkiem wychodzi, że mają konta, jak powiedzą, że widzieli coś, co było tylko tam wrzucone
                                        Są ludzie który nie potrafią z niego korzystać i tacy którzy potrafią jedni są incognito itp itp , a ja po prostu nie potrzebuje Facebooka nie mam takiej wewnętrznej potrzeby z niego korzystać nie ma tam informacji które mnie interesują a z ludźmi kontaktuje się przez telefon wysyłam pocztówki e-maile , gg lub face to face a opisywać swojego życia czy wrzucać tam zdjęć jedzenia , kota , pieska, auta, dupy swej zarośniętej mordy tym bardziej
                                        Szanuję tych którzy go posiadają bo czemu nie.... ale ja podziękuje .

Skomentuj

Moim zdaniem Facebook to strata czasu, przykład mojej żony która wieczorami prześladuje bez przerwy i przewija te strony

- - - - - aktualizacja - - - - -

Przecież jest tyle fajniejszych rzeczy do robienia 😁😉

Skomentuj

Czaruję...
                                          X