Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Opinia wzięła się z kilku przypadków bubli oraz wyglądających na używane.
    Ja kupiłem w AT Founteki oraz Audaxy i nie było żadnego problemu.

Skomentuj

Skomentuj

Przynajmniej są szczerzy .

Skomentuj

http://metropoliabydgoska.pl/kuriozu...nograficznego/
          Może Roman w przerwie lubi sobie pooglądać bangbusa?
          https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
              Farciarz , przynajmniej nie jesteś z Sosnowca .....
              Heh :biggrin:

Skomentuj

Wiatrak w kolumnie chłodzący cewki
                Last edited by marian; 09.02.2018, 13:52.

Skomentuj

Widzi Pan , Panie Marianie są na tym świecie rzeczy które się wizionomom nie śniły ....
                  Brak mi słów ....

Skomentuj

Dobre .

Skomentuj

Zamieszczone przez radecky Zobacz posta
                      mi się wydaje że porostu robią wyprzedaż tego co zalega na magazynie i wymienia na nowy osprzęt 😁

Ktos wyżej pisał ze sie zwijają

- - - - - aktualizacja - - - - -

W mailu promocyjnym nie ma słowa o zamknięciu sklepu
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nikt nic nie wie, więc czas pokaże.

w BlackDotAudio są już Seasy dostępne :) https://blackdotaudio.eu/pl/c/Seas/86

Skomentuj

I16 mają :) tylko "srebne"
                          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Czy port BR można przenieść na tył, bez zmian w zwrotnicy?
                            Gdzieś kiedyś czytałem ze tak, ale nie potrafię tego teraz odnaleźć.

Skomentuj

tak, mozna
                              zwrotnica nie dziala w tym pasmie

Skomentuj

Czarna wersja L16 ma symbol H1679-08 i poza kolorem niczym się nie różni od H1488-08. Jest dostępna na rynku bez problemu można je kupić i u Karola i u "Adama".
                                Osobiście uważam że seria głośników 16 ( L16 alu i U16 polipropylen ) i kopułek 22 taf i tff które swego czasu weszły na rynek jako nowości to bardzo udane konstrukcje Seasa w odniesieniu do swoim cen. I potwierdzam jak na głośnik 5' rewelacyjnie zachowują się na Basie a polipropylenowa membrana pleciona U16 pięknie rysuje środek pasma.
                                W Szczecinie można posłuchać ich na basie w konstrukcji "Monolith" i samemu sprawdzić co potrafią :).
                                Last edited by Zap Projekt; 11.02.2018, 20:04.

Skomentuj

Zamieszczone przez Branża Zobacz posta
                                  kopułek 22 taf i tff które swego czasu weszły na rynek jako nowości to bardzo udane konstrukcje Seasa w odniesieniu do swoim cen.
                                  Też o tym pisałem niedawno. Dla mnie te kopułki 22mm (ja mam w wersji alu) są o wiele lepsze niż wersje 27mm. Wersja alu 22mm ma o wiele więcej szczegółów niż wersja 27mm i jest bardziej przejrzysta/jasna.

Skomentuj

Zamieszczone przez Branża Zobacz posta
                                    Czarna wersja L16 ma symbol H1679-08 i poza kolorem niczym się nie różni od H1488-08. Jest dostępna na rynku bez problemu można je kupić i u Karola i u "Adama".
                                    Osobiście uważam że seria głośników 16 ( L16 alu i U16 polipropylen ) i kopułek 22 taf i tff które swego czasu weszły na rynek jako nowości to bardzo udane konstrukcje Seasa w odniesieniu do swoim cen. I potwierdzam jak na głośnik 5' rewelacyjnie zachowują się na Basie a polipropylenowa membrana pleciona U16 pięknie rysuje środek pasma.
                                    W Szczecinie można posłuchać ich na basie w konstrukcji "Monolith" i samemu sprawdzić co potrafią :).
                                    Ja nigdzie nie widzę tych czarnych alu.

- - - - - aktualizacja - - - - -

nawet na stronie producenta nie ma

Skomentuj

W Polinku w cenniku są. Otwórz cennik, wyszukaj frazę "L16" i chyba czwarta wyszukana fraza to będzie ten czarny.
                                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Kurde jest, dzięki Krzysztof.

Skomentuj

Panowie robicie smaka na tego Seasa (a SB15NRX leży w kartonie).
                                          Branża, jak byś mógł porównać L16 do U16? Mnie razi ten pik na 5kHz w aluminiowym głośniku. W takim przypadku trzeba nisko ciąć albo robić jakąś pułapkę.
                                          Co do kopułek Seasa co byście typowali do ok 250-300zł? Mam w pamięci kolumny na Seasach na AudioShow 2015 gdzie siedział na górze tekstylny Seas i bardzo fajnie przestrzennie to grało, z wyglądu przypominał 27 TDFC.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X