Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
    ir0nhide
    trzeba było się zgłosić do mnie to miał byś seasy L15 w cenie tych daytonów albo niewiele drożej
    Niestety już się sprzedały :P
    I co połączył bym je z tymi alu kopułkami STXa? :) musiał bym dozbierać do lepszych tweeterów, zapłacić podwójną przesyłkę itd...
    Tu chodziło o "tani projekt" (później zresztą napiszę dokładniej dlaczego te...) Głownie kupiłem je jako taki eksperyment a nie na projekt marzeń :)

Skomentuj

No to tym bardziej . L15 sprzedał byś bez problemu (może nawet zarobił na nim :) ) i ładnie by Ci grało :)
      Tani dayton to kiepska inwestycja
      Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
      I co połączył bym je z tymi alu kopułkami STXa?
      mezalians a to jeden już był

Skomentuj

to oni musza wyslac do Ciebie kureira po odbior wysylajac samemu nie odbiora przesylki. Mi z CDO wyslali fornir nie z obrazka i przyslali fornir a jak odebralem drugi to przyslali kuriera po peirwszy

Skomentuj

Pewnie wszyscy słyszeli o tej bójce na plaży...

Skomentuj

Wie może ktoś jakie scalaki siedzą w panelu do Tracer Macarena?

Skomentuj

Gdzie mogę znaleźć plytkę do zdalnie sterowanego samochodu w miarę tanio? (tzn. płytka + pilot)

Skomentuj

fora modelarskie lub chinska zabawka

Skomentuj

http://pej.cz/Mala-Rosja-czyli-Inter...-GALERIA-a7326

Skomentuj

Niektóre z pewnością nie z Polski, ale mimo to się uśmiałem :)

Skomentuj

Taka ciekawostka: http://www.sonance.com/products/speakers/detail/474

Skomentuj

Nowy model odkurzacza?
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Znacie jakiś panel do suba za ok 150zł?

Widziałem jakiś czas temu w stx'ie za ok 140zł ale już go nie mają :/ Myślałem zrobić samemu na TDA ale czasu brak i chęci :(
                          Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

czym to pomalować/odnowić ?

Skomentuj

szprej czarny mat? Opcja natańsza/najłatwiejsza
                              A front o ile aluminiowy to przeszlifować i do anodowania.

Skomentuj

frontu nie ruszam, tylko obudowa, Paweł S. podpowiedział żeby dać do proszkowego

Skomentuj

Czarny mat wystarczy
                                  Proszek wyglada na tym slabo
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zastanawiam sie czy zakladac temat ale moze zapytam tu. Posiada i hoduje ktos jaszczurki w domu, moze ktos cos podpowie jaka jest mniej wymagajaca, podobaja mi sie bardzo Legwany Zielone ale z nimi za prosto nie jest;-)

Skomentuj

Dzisiaj mnie lekko zszokowało. Moja luba namówiła mnie na zamknięcie pokoju który do tej pory był jakby połączony z przedpokojem. Więc walnąłem szybko ściankę działową z płyt G/k i do tego 7cm wełn mineralna w środek. Muzyka sobie leciała a ja w tym czasie wyszedłem z pokoju i nie mogłem uwierzyć na własne uszy:) Jaki wspaniały basik pojawił się poza pokojem. Pisze poza pokojem bo jak wszedłem z powrotem do niego to basu o połowę mniej i jakiś taki płaski ( oczywiście nie słyszałem tego wcześniej i mysałem że wszystko jest ok) :)). Powiem szczerze że nie wiedziałem że wygłuszenie wełną mineralną może tyle dać. A paczki to raptem GDN-14-100-SCX + Pj. Szkoda że nie da się bez przemeblowania całego pokoju i niewielkim kosztem wrzucić ten bas z powrotem do pokoju:)

Skomentuj

Zamieszczone przez czarecki Zobacz posta
                                        Powiem szczerze że nie wiedziałem że wygłuszenie wełną mineralną może tyle dać. A paczki to raptem GDN-14-100-SCX + Pj.
                                        Akustyka robi swoje

Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to wrzuć tu rys. rzutu z góry jak to wygląda :)

Zamieszczone przez czarecki Zobacz posta
                                        Szkoda że nie da się bez przemeblowania całego pokoju i niewielkim kosztem wrzucić ten bas z powrotem do pokoju
                                        Zbuduj subwoofer i umieść go w tym drugim pokoju :razz:

Skomentuj

Zbuduj dwa i daj do kazdego pokoju po jednym :razz:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X