Dajcie linka :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Ciekawe kiedy będzie u nas dostępny w i jakiej cenie http://www.falconacoustics.co.uk/sea...el-series.html
Berylowy SEAS T29B001 ~ 360 funtów :)Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
Grado SR125i
Skomentuj
-
To ja się boję zapytać o cenę tego:
http://seas.no/index.php?option=com_...340&Itemid=280Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Może nie króliczek, ale polityka cenowa Seasa jest w jakiś sposób ciekawa.
Beryl Seasa (ponad 1800zł) jest droższy niż beryle Scana (Revelator 1680zł, Illuminator 1480zł).
Więc cena diamentowego Scana może być pokroju diamentowego Accutona :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukaszto ciekawe
Równie ciekawa sytuacja.
Skomentuj
-
Jesteście świadomi, że te forum jest publiczne i nikt Was o zdanie nie będzie pytał? Każdy może sobie podlinkować tematy projektów i nie jest ważne, czy ich autor napisze sobie "tylko do użytku domowego".
http://audiotransducers.com ma jak najbardziej prawo do takiego linkowania, i oni dobrze o tym wiedzą.
Skomentuj
-
Oczywiście, że mają prawo linkować.
Tu bardziej chodziło o to, żeby ktoś nie wziął projektu, nie zaczął produkcji i nie sprzedawał tego :)
Z czegoś takiego łatwo się wykręcić, ale trzeba zrobić znaczącą różnicę w projekcie.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Pomijając fakt, że każdy tak sobie może napisać, to czy widziałeś aby skopiowali coś? Jest tam tylko odnośnik do publicznego forum.
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaOczywiście, że mają prawo linkować.
Tu bardziej chodziło o to, żeby ktoś nie wziął projektu, nie zaczął produkcji i nie sprzedawał tego :)
Z czegoś takiego łatwo się wykręcić, ale trzeba zrobić znaczącą różnicę w projekcie.
Skomentuj
-
Dokładnie, niestety ale wrzucając coś w internet wszystko traktowane jest jak wspólne dobro (no chyba, że ktoś do tego ma prawa autorskie chronione patentem)
Poza tym, jakby ktoś chciał trzepać kase na tych projektach to będzie trzepać i nic mu się nie zrobi. Wystarczyło by zmienić minimalni wartości rezystancji cewek. Prawnie już będzie to inny projekt.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaPoza tym, jakby ktoś chciał trzepać kase na tych projektach to będzie trzepać i nic mu się nie zrobi. Wystarczyło by zmienić minimalni wartości rezystancji cewek. Prawnie już będzie to inny projekt.
Nie ma co się spinać. Nie ma o czym teraz dyskutować. Projekty są i będą.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaNo właśnie nie do końca. Różnica musi być znacząca
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNie ktos a ty
Chyba słabo czytasz forum i to przeoczyłeś.
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaPoza tym, jakby ktoś chciał trzepać kase na tych projektach to będzie trzepać
I tylko głupek by pytał samego autora projektu, co pozmieniać w projekcie aby ten już był inny żeby móc go kopiować i sprzedawać jako własny... a ja za głupka się nie uważam (co myślą inni to już ich sprawa).
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaużycie ich i sprzedaz jako swoje to było by poprostu świństwo
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaNo chyba nie chcesz mi wmówić że tylko ja o to pytałem, bo to nie prawda.
Chyba słabo czytasz forum i to przeoczyłeś.
Bo nie pamietam, zeby ktos jeszcze o to pytał
I nie zauważyłem tez, zeby kogos poza tobą bolały nowe projekty do kopiowania
Zamieszczone przez marian Zobacz postaI tylko głupek by pytał samego autora projektu, co pozmieniać w projekcie aby ten już był inny żeby móc go kopiować i sprzedawać jako własny... a ja za głupka się nie uważam (co myślą inni to już ich sprawa).
A jak ma taka wiedzę to bedzie umiał zrobic sobie taka zwrotnice
Albo nawet lepsza aby udowodnic wszystkim, ze mozna zrobic lepiej (bo zawsze mozna)Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Panowie o co wy walczycie. Poważne koncerny mają problemy z prawami autorskimi i wywalają na to miliony aby ścigać tych co kopiują. Po pierwsze, sprawy trwają latami a nie mając kasy jeszcze więcej więc marne macie szanse, po drugie już widzę jak ktoś kopiuje forumowe projekty i sprzedaje na masową skalę, spoko dajcie na luz.
Skomentuj
Skomentuj