Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Właśnie przez pogodę zrobiłem sobie retro wycieczkę.

http://retro.pewex.pl/lata90/page/11

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
      Właśnie przez pogodę zrobiłem sobie retro wycieczkę.

http://retro.pewex.pl/lata90/page/11
      Własnie mnie wciągnęło na godzinę:) Wiem że każdy tak mówi ale na prawdę łezka się w oku kręci.

Ale nie o tym chciałem napisać:)
      Wie ktoś gdzie dają do domu sprzęt do odsłuchu ( oczywiście za 100% kaucji) w trójmieście??

Pozdr

Skomentuj

Witam,

dziś wpadł mi w ręce długopis "Made in China":

Nie wiem czy to na zdjęciu będzie widać, ale korpus jest z tekturowej rurki...

Skomentuj

Dosyć popularny ostatnio egzemplarz - zwłaszcza wśród przedstawicieli handlowych różnych firm. Zmienia się tylko nadruk z logo na tej tekturowej rurce i kolorki plastikowych końcówek :) Taki pseudo-eko-recyklingowy gadżet :)

Skomentuj

O widzisz, trafiłeś w 100%. Ten egzemplarz jest rozdawany na pobliskiej stacji kontroli pojazdów.

Skomentuj

Dostałem taki kilka lat temu na szkoleniu od E........X-a ( szwedzka firma )

Skomentuj

Dabyl gdzieś ty się podziewał tyle czasu :)

Swoją drogą, idea słuszna czyżby China patrzy na ekologię czy raczej to potrzeba Europejskich Dyrektyw

Skomentuj

Opowiadal mi znajomy, dawny przedstawiciel ccoli, ze na jakiejs imprezie szef sie wygadal ile kosztowaly u chinczyka otwieracze, reklamowki - podobno 1 grosz (a bylo to pare lat wstecz) pomyslcie ile przy duzej ilosci kosztuje taki dlugopis, pewnie podobnie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                    Dabyl gdzieś ty się podziewał tyle czasu
                    Jestem cały czas - tylko trochę się u mnie pozmieniało. Chwila nieuwagi i w połowie zeszłego roku pojawił się jakiś błyszczący ciężarek na serdecznym palcu mojej prawej dłoni i od tego czasu wszystko wygląda inaczej, niż przez ostatnie trzy dekady :) Cały czas jest coś do zrobienia - najpierw delikatny remont mieszkania, później otwarcie małego sklepiku w mieście (sklepik mały, ale ogrom prac z nim związanych przerósł nasze nawet najdalej posunięte przewidywania), teraz ogromny remont jednego domku... Nie działam już w ogóle w audio - zmieniły mi się priorytety, a poza tym nie mam na to czasu - więc niewiele piszę, bo wody lał przecież nie będę. Ale fascynacja tematem pozostała i czytam regularnie

Skomentuj

Spokojnie, za jakieś 10-12 lat wszystko wróci do normy. Tak było w moim przypadku. Cierpliwości

Skomentuj

Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz posta
                        Spokojnie, za jakieś 10-12 lat wszystko wróci do normy. Tak było w moim przypadku. Cierpliwości
                        A już miałem powiedzieć że wcześniej

Skomentuj

To jest plan minimum...

Skomentuj

Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz posta
                            Spokojnie, za jakieś 10-12 lat wszystko wróci do normy.
                            To żeś go pocieszył...

Skomentuj

Bardzo lubię dabla mi, że nigdy go nie spotkałem i faktycznie miałem taki zamiar. Ale niestety, takie są realne terminy na tego typu zmiany po założeniu rodziny. I tu absolutnie nie żadnych żartów. Gratuluję tak w ogóle. To słuszna decyzja.

Skomentuj

Oczywiście szczere gratulacje również z mojej strony i powodzonka równiez w prywatnym interesie o którym piszesz.

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                                  zmieniły mi się priorytety, a poza tym nie mam na to czasu
                                  któraś tam zasada revena :
                                  "zmiany to nic dobrego"

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                    któraś tam zasada revena :
                                    "zmiany to nic dobrego"
                                    Porównując tryb życia, jaki prowadziłem ~7-3 lata temu, do tego jaki prowadzę teraz - chyba jednak wyjdzie mi to na dobre

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                                    powodzonka równiez w prywatnym interesie o którym piszesz
                                    Powiem tak - gdyby nie urzędasy, żyło by się o wiele lepiej. A branża w której działamy jest taka, że z tą grupą społeczną mamy momentami dużo do czynienia. Ale staramy się nie narzekać i dzielnie stawiamy czoła :)

Skomentuj

Złożyć ręce i zapłakać... http://biznes.pl/magazyny/rolnictwo/...zyn-detal.html
                                      marcinsywala.pl
                                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

W przyszłym roku trzeba wyprodukować 2 razy tyle, jeśli kara nie będzie wprost proporsjonalna to znaczy że się opłaca.
                                        Ewentualnie wrzucić to w szarą strefę :)

Skomentuj

Może projekt na Scan Speak 18W/4434G00 + VIFA NE25VTS-04 ?

http://allegro.pl/kolumny-glosnikowe...181259975.html

Skomentuj

Czaruję...
                                          X