Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pm to prawda. Jest czerwony. Ale to jedyny inteligenty człowiek w tym towarzystwie.
    Nie robi z siebie głupka i nie ma parcia na szklo.
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
      Ktos, kto byl czlonkiem PZPR, w wolnej Polsce nie miałby prawa istniec jako polityk.
      Nierealne. Dlatego że zostali nie było u nas drugiej Ukrainy. Co do tych członków, to każdy kierowik w polsce miał legitymację, inaczej byłby fizolem. W ten sposób musiałbyś skarcić połowę społeczeństwa. Żeby nie było, jestem z rodziny robotniczej/solidarnościowej ale staram się na sytację w kraju po 30 latach patrzeć racjonalnie, patrzeć co jest możliwe a nie to co bym chciał. Drugiej Norwegii czy Niemiec tu nie będzie, zapomnij.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Niestety bolesna jest to że ludzie w Polsce myślą że za zachodnią granicą nic nie trzeba robić i jest kasa, jak nie to zasiłek wystarcza na wszystko. Prawda jest trochę inna i łatwo nie jest, ale mniej kombinatorsie umysły pozwalają im na działanie sprawnego systemu. Dopuścisz tam Polaków wyciągną cały system, przykład Wyspy jeżdzą rodzić dzieci i wracają aby mieć tamten zasiłek. To normale? Na miejscu Camerona, zlikwidowałbym to w tydzień. Tak prawda niestety.

Skomentuj

Marios dzieki
        W końcu głos rozsądku :)
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dajcie spokój z ta polityką albo Panie Modzie zrób Pan temat o polityce i przerzuć

Skomentuj

Nie bedzie tematów o polityce i religii
            To jest spam post... Którego nie obejmuje regulamin

Zmieńcie poprostu temat i z bańki
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
              Demokracja to rzady wiekszosci, a wiekszosc to debile. Czyli rzadza nami debile wybrani przez innych debili. Jak Tobie to pasuje to znaczy tylko jedno.
              Niestety to jest smutna prawda :(

Taka fajna ciekawostka jesli ktos chce wiedziec ile tak na prawde hajsu idzie do panstwa
              https://www.youtube.com/watch?v=NWzdgHYPiIw

Po obejrzeniu tego warto sobie zadac pytanie, co sie stanie, jak obecne rzady muminkow nie beda juz mialy co sprzedawac oraz prywatyzowac, zeby dziura budzetowa i zadluzenie nie wzrastaly wykladniczo

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                Niestety bolesna jest to że ludzie w Polsce myślą że za zachodnią granicą nic nie trzeba robić i jest kasa, jak nie to zasiłek wystarcza na wszystko.
                Chyba nie zrozumiałeś poprzednich wypowiedzi. Nikt tu nie mówił o zbijaniu bąków za granicą tylko uczciwej pracy i godnej płacy. I ja wcale kokosów nie oczekuje tylko tego byle starczyło bez problemu na podstawowe potrzeby.
                Co do Korwina: chlapie jęzorem na lewo i prawo bez zastanowienia ale jest bardzo inteligentny oraz szczery i bezpośredni a to go wyklucza jako dobrego polityka (czytaj bajkopisarza). Ja i tak na niego bede głosować, chyba że znajdzie sie inna lepsza alternatywa (nomale nie Kalisz, stary komuch, proszę Was...).

Skomentuj

Jak grochem o ścianę....

Lklukasz kiedyś ten debil nazywał ludzi niepełnosprawnych debilami
                  Debil to osoba niepełnosprawna umysłowo - czego ty nie rozumiesz ?

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
                  Taka fajna ciekawostka jesli ktos chce wiedziec ile tak na prawde hajsu idzie do panstwa
                  https://www.youtube.com/watch?v=NWzdgHYPiIw

Skomentuj

Nierealne. Dlatego że zostali nie było u nas drugiej Ukrainy. Co do tych członków, to każdy kierowik w polsce miał legitymację, inaczej byłby fizolem. W ten sposób musiałbyś skarcić połowę społeczeństwa. Żeby nie było, jestem z rodziny robotniczej/solidarnościowej ale staram się na sytację w kraju po 30 latach patrzeć racjonalnie, patrzeć co jest możliwe a nie to co bym chciał. Drugiej Norwegii czy Niemiec tu nie będzie, zapomnij.
                    Jakos w Czechach potrafili sobie z tym poradzic i nie widac tam rosyjskiego wojska.

Natomiast co do partii i ich czlonkow, to napisalem wyraznie, ze problemem jest to, ze ludzie z partii pchali sie pozniej do polityki. Co gorsze rzady Millera potwierdzaja fakt, ze mimo zmiany ustroju, w naszym kraju nadal jest mase komunistow, i to mi sie wlasnie nie podoba. Nie za taka Polske przelewali krew moi dziadowie.

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                      tak: Debil
                      oszołom czyli -> "człowiek ślepo podporządkowany jakiejś idei i wierzący w nią bezgranicznie"

Każdy operuje tylko inwektywami
                      A ja non stop słyszę :

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
                      Pewnie wiedze ta masz bezposrednio z TVN i GW
                      Muszę was zmartwić ale nie czytam gazet i nie oglądam "wiadomości".

Debil to osoba niepełnosprawna umysłowo
                      Tylko, że nie każda osoba niepełnosprawna jest debilem .

Skomentuj

Co do mojego polityka to nie jest nim napewno donaldinio
                        Jest nim Ryszard Kalisz
                        Wg mnie jedyny inteligenty polityk[/QUOTE]

No rozwaliłeś mnie przyjacielu i jedynie to, że jesteś moderatorem powstrzymuje mnie przed totalną zjebką Ciebie kolego!!!/:)/
                        Z tych wszystkich postów to najbardziej idiotyczny post w tym wątku!!!!
                        Inteligentny?- kalisz, - gdzie?
                        LOL!!!
                        niech ochłonę!!!!!
                        Kawał czerwonej mędy bez jakichkolwiek zasad!!!
                        Ostatnimi czasy zostawił syna i poszedł w długą!!!(nawet chyba to baba go pogoniła)
                        I taki człowiek wg Ciebie moderatorze zasługuje na fotel prezydenta???
                        LOL jestem pod wrażeniem!!!

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                          byle starczyło bez problemu na podstawowe potrzeby.
                          Benek ale co to są podstawowe potrzeby ? Bo jak widzę czasem wypowiedzi niektórych ludzi w necie, to mam wrażenie że jedną z podstawowych potrzeb jest np.: wymiana co roku smartfona.
                          Przykład przejaskrawiony, ale chodzi mi o to, że podstawowe potrzeby kiedyś i dzisiaj różnią się znacząco. Tak jak ktoś tu fajnie napisał, dziś młodzi chcieliby od razu zarabiać tysiące, tak aby móc żyć jak na zachodzie. Niestety my długo jeszcze temu zachodowi nie dorównamy, dlatego nie ma się co mazać, tylko się rozwijać i wziąć los w swoje ręce. :)

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                            Tylko, że nie każda osoba niepełnosprawna jest debilem .
                            Zgadza się ale co chcesz przez to powiedzieć ?

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                            dlatego nie ma się co mazać, tylko się rozwijać
                            Ale my się aktualnie STACZAMY !

Niestety my długo jeszcze temu zachodowi nie dorównamy
                            No dobrze skoro mówisz że nie dorównamy to dokończ i powiedz dlaczego ?

Skomentuj

No dobrze skoro mówisz że nie dorównamy to dokończ i powiedz dlaczego ?
                              Bo jak u nas był PRL to oni szli do przodu .

Skomentuj

http://niewygodne.info.pl/artykul5/0...m-3-swiata.htm

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                  Bo jak u nas był PRL to oni szli do przodu .
                                  Dokładnie, mieli co najmniej 20-30 lat więcej na rozkręcanie gospodarki. Mało tego, był to okres powojenny, czyli odbudowywanie. Wtedy potrzeba było wielu nowych i dobrych technologii. Zachód był kierowany przez w miarę rozgarniętych ludzi i te technologie były dofinansowywane i rozwijane. A w Polsce byl PRL i Ruska technologia.
                                  Porównaj sobie rozwinięcie na terenach byłych Niemiec i byłej Rosji, widzisz różnicę ?
                                  Tej przewagi już się nie da nadrobić, choćby przez Chiny i ich gospodarczą ekspansję.

Skomentuj

Ir0nhide naprawdę nie widzisz różnicy Polski teraz i przed 10-15lat?
                                    Moze za Mlody jesteś, zeby zauważyć roznice?

Czekin1 przyjacielu pomogło? :)
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                      No przecież piszę cały czas ! że własnie widzę:
                                      ...my się aktualnie STACZAMY !
                                      Pozytywów natomiast, tak, nie widzę. Parę stron wcześniej nawet poprosiłem Cię abyś jakieś podał.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                        Moze za Mlody jesteś, zeby zauważyć roznice?

Czekin1 przyjacielu pomogło? :)
                                        :)pewnie

a o jakiej różnicy mówimy? wyoślisz?:)
                                        oczywiście z ostatnich 25 lat, no pisz plz.
                                        pomogę tak:
                                        -likwidacja dawnych pgr, a teraz okazuje się, że dzisiejsze unijne gospodarstwa rolne są mniej rentowne niż ówczesne pgr-y!!!
                                        -likwidacja przemysłu ciężkiego, lekkiego, stoczni, i zastąpienie tego montowniami samochodowymi i agd, oraz marketami!!!
                                        -likwidacja cukrowni ostatni poseł, który walczył o Polskie cukrownie został podtruty przez specsłużby narkotykami (dla młodych i niepamiętliwych poseł Janowski się nazywał)
                                        -itd., itd., itd. ...

a osiągnięcia?
                                        Te to wymień ty przyjacielu, tylko rzuć na szalę także koszty tych osiągnięć!!!(to ta pierwsza część opisana przeze mnie).
                                        (Bo chyba wiesz, że w biznesie nie ma filantropów, a UE daje nam kasę tylko dlatego, że spełniliśmy (idioci) warunki, czyli porozwalaliśmy gospodarkę i takie kraje jak niemcy mogą upychać swoją nadprodukcję u nas!!!)

A sorki; ewidentnym osiągnięciem jest podniesienie wieku emertalnego, ale to chyba ze względu na prężność i jakość usług naszej służby zdrowia:)

Skomentuj

Benek ale co to są podstawowe potrzeby ?
                                          A już wymieniam: mieszkanie + rachunki 700zł, jedzenie 800 zł, dojazd do pracy (bilety lub paliwo) 300-400zł, wyjście do kina/teatru/koncertu/pubu itp 100-200zł, czasem sie rozchorujesz, cos sie w domu zepsuje, niespodziewane wydatki 100zł i robi sie 2200zł na jedną osobę. A co gdy masz rodzine na utrzymaniu? 3000zl to minimum. Czy aż tak dużo wymagam?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X