Można do tego dopisać "nieważny głos" oddawany przez samego głosującego, w postaci narysowania wielkiego kutacza na kartce z dopiskiem "walcie się" itp.
Niestety nie. Pracowałem kiedyś w komisji wyborczej. Wyborca ma prawo na karcie od głosowania wypisywać co mu się podoba , rysować kutacze itp. Liczy się tylko to czy jest krzyżyk przy nazwisku czy nie ew czy nie ma więcej krzyżyków niż jeden. Całą resztę komisja ignoruje i uznaje głos za ważny lub nie na podstawie kogo ów artysta zaznaczył krzyżykiem.
Niestety nie. Pracowałem kiedyś w komisji wyborczej. Wyborca ma prawo na karcie od głosowania wypisywać co mu się podoba , rysować kutacze itp. Liczy się tylko to czy jest krzyżyk przy nazwisku czy nie ew czy nie ma więcej krzyżyków niż jeden. Całą resztę komisja ignoruje i uznaje głos za ważny lub nie na podstawie kogo ów artysta zaznaczył krzyżykiem.
Ja zaraz po technikum dostałem szanse na robotę w elektr-obudowie, może ktoś zna, wielka firma. najniższa krajowa na wstępie a po roku może dorzucą sie do zaocznych studiów w im potrzebnym kierunku.
Gajowy kontra bredzący pajac uszczęśliwiający młodych ludzi opowieściami jak nie być lewakiem, albo muzyk o twarzy zaciętego alkoholika mający wyJOWane na wszystko. Czyli śmietanka inteligencka, wiejski filozof i mianowany antysystemowiec.
Dobre. Na wiocha.pl i wykop.pl się nadają.
Skomentuj