Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A kina nie zrobisz bez suba
    Poprostu sie nie da
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Sub będzie oczywiście :-) Na razie szukam sprawdzonego i nie za drogiego zestawu 5.0. Do muzyki mam co innego i póki co nie narzekam - niestety nie stać mnie aby zrobić coś podobnego x 5 ;-)

Skomentuj

Oki... tak trzymać :)
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie, ostatnio YT coś pozmieniał i teraz nie mogę ustawić lepszej jakości niż 360p... wszystkie filmy odpalają się w 360p bez możliwości zmiany.
          U was też tak jest?

Mam ustawione że filmy mają się odtwarzać w jak najlepszej jakości, ale tak się nie dzieje, nawet gdy film jest w Full HD.
          Internet mam szybki i wcześniej filmiki w full HD śmigały bez problemu.

Skomentuj

U mnie jest ok
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Kolega szuka fajnych aktywnych zestawów podłogowych które można sterować telefonem, znacie coś ciekawego ?

Skomentuj

Wiem ze sa takie chinki, ale bez sterownia telefonem tylko pilotem. Tez kolega ma. Koszt z tego co pamiętam to ok400zł.
                Takie cos to bylo :
                http://olx.pl/i2/oferta/kolumny-akty...9-ID9WeVz.html
                Last edited by _NATAN_5064; 24.08.2015, 11:49.

Skomentuj

Panowie, czy w cenie do 400zł panel PA 12.1 z tej strony: http://www.subwoofery.pl/page16.php będzie najlepszym wyborem?
                  Dodam tylko że dostałem info na maila że jest dostępna ulepszona wersja tego wzmacniacza na tranzystorach TOSHIBY 2 SA 1943, 2 SC 5200.

A może są dostępne inne, lepsze panele do 400zł, które można kupić od ręki?
                  Last edited by marian; 26.08.2015, 21:19.

Skomentuj

Przeszukaj używane suby aktywne, czasem trafić można niegłupi wzmak w nich.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                      Pomysl nieglupi, ale moze warto wspierac krajowych producentow? :)

Skomentuj

Jak proponują coś ciekawego to czemu nie. Pod warunkiem, że coś proponują :)

Skomentuj

Z tego co ja kiedyś liczyłem to w panel diy o uczciwych 400W cieżko zmieścić sie w 400zł...
                          Chyba że masz jakieś przydasie w domu na półce

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                            Zapomniałem napisać że potrzebuję dwie sztuki.

Zastanawiam się jeszcze nad PA380.4, który za 70zł więcej ma prawie 2x wiecej mocy niz 12.1.

Skomentuj

Marian, a to zdjęcie co dałeś to ten 12.1? 400W z dwóch par to jakby trochę dużo. Chyba że to zdjęcie jakiegoś mniejszego panelu.

Wróć, tam jest chyba tylko jedna para..
                              Wróć, to jest w klasie D?
                              Last edited by Micwoj; 27.08.2015, 09:13.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                                Marian, a to zdjęcie co dałeś to ten 12.1?
                                Tak, to jest zdjęcie tego 12.1 ulepszonego, który się teraz nazywa PA200.

Wróć, to jest w klasie D?
                                Klasa AB.

Co do tego mocniejszego wzmacniacza PA380.4, to dobrze widzę?
                                Stromość zbocza filtru ma 3db? :huh:

http://www.subwoofery.pl/page17.php

Skomentuj

Ja tam się nie znam, ale nawet zbigowe mosfety na 2 parach 400W w 4R nie dają... http://diyaudio.pl/showthread.php/21...l=1#post334667 A tu bipolary. Jakoś dziwnie. Może kup, daj komuś do pomierzenia, jak nie spełni specyfikacji to oddasz, a na forum przynajmniej pojawi się jakaś wiedza nt tych produktów.
                                  Co do odcięcia, to pewnie podaje częstotliwość przy spadku -3dB, a nie stromość.

To do tych nowości usherów?
                                  Last edited by Micwoj; 27.08.2015, 10:27.

Skomentuj

No ja też się nie znam, ale na stronie jest napisane: "Wzmacniacz mocy składa się z dwóch kanałów Mosfet sterujących dwoma parami oryginalnych japońskich tranzystorów dużej mocy(2SC5200, 2SA1943) pracujących w układzie mostkowym."
                                    Czyli chyba 4 są... albo źle rozumiem (bo się nie znam).

- - - - - aktualizacja - - - - -

To do tych nowości usherów?
                                    Nieee, do STX-ów :)

Skomentuj

Aż mi się w pokoju zagotowało :p

Skomentuj

Normalnego zdjęcia nie da się zrobić? :P

Co to jest? Jakiś Advance Acoustic?

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                          Normalnego zdjęcia nie da się zrobić? :P
                                          No właśnie nie da, tak gorąco

Advance Acoustic MAP-407

Skomentuj

Czaruję...