Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
    Ty to jesteś pechowy człowiek
    Ja bym się zaczął bać

Skomentuj

Będzie wreszcie czas moje gadżety naprawić.

Skomentuj

Jak tak znajdujecie zadania dla Pawła mam wrażenie że ktoś z was się przyczynia do jego pecha

Skomentuj

oj tam oj tam :p

nic nie zrobie i tak bo w koszalinie jestem u rodzicow :p
          no moze kalendarz zrobie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            le jaja!
            Naderwalem sobie miesien miedzyzebrowy... Boli jak cho...
            Najlepsze jest to, w jaki sposob to zrobilem?
            Kaszlalem!
            Nie mialem pojecia ze tak mozna

Ketonal i do nowego roku leze w lozku
            Niedawno miąłem to samo. Kaszlnąłem i jak mnie coś w plecach zabolało to potem ze 2 tygodnie czułem. Nie wiem czy sobie naderwałem coś ale bolało jak cholera ;-) .

Skomentuj

jak człowiek budzi się rano i nic go nie boli to znaczy że nie żyje

Skomentuj

Paweł S, i drugi Paweł vel "Yoshi_80" to się nazywa SKS Choroba zdefiniowana przez Piotrka Bałtroczyka jako Starość K..... Starość
                Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                Grado SR125i

Skomentuj

A ja jestem ciekaw, jak to naderwanie mięśnia miedzyżebrowego zostało rozpoznane?

Skomentuj

U Pawła objawia sie uczuleniem na prace i umiłowaniem do pościeli
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez taz Zobacz posta
                      Paweł S, i drugi Paweł vel "Yoshi_80" to się nazywa SKS Choroba zdefiniowana przez Piotrka Bałtroczyka jako Starość K..... Starość
                      Może stary ale dobrze zakonserwowany . Ostatnio jeden gość mi dał na oko blisko 10 lat mniej niż mam .

Skomentuj

O dowód cię w sklepie zapytali?

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                          U Pawła objawia sie uczuleniem na prace i umiłowaniem do pościeli
                          Fakt, uwielbiam spac!
                          Ale uczulenia na prace nie mam :p no i jestem na urlopie wiec zwolnienie mi nic nie daje :p

Skomentuj

Jak pokażesz zwolnienie to urlop ci zostaje za czas zwolnienia. Ale płatne 80%.

Skomentuj

Próbował ktoś lutować ogniwa li-ion?

Na starych 18650 próbowałem i przy pomocy odpowiedniego grotu spokojnie udało się przylutować drut, ogniwo po tym zabiegu nie było ciepłe (dobry topnik i przyłożenie grotu na dosłownie chwilę).
                              Nowych ogniw nie chciałbym uwalić, a przy zgrzaniu pakietu przeróbka (aku wkrętarki) będzie niespecjalnie opłacalna.

Skomentuj

Wielokrotnie lutowałem blaszki oderwane od starych aku, tylko trzeba to robić szybko mocną lutownicą. Najpierw roztapiałem i rozsmarowywałem cynę, a po ostygnięciu dociskałem lutownicą pocynowaną blaszkę. Dorabiałem również "czapeczki" z cyny żeby można było używać ogniwa z odzysku np. w latarkach.
                                Nigdy potem nie miałem problemów z tak potraktowanymi ogniwami.

Skomentuj

Myślę, że przy odpowiednio szybkim działaniu powinno się udać (mimo że większość przed lutowaniem straszy).

Nóżki do CR2032 również lutowałem i nie było tragedii. (Też najpierw pokrywam cyną i potem lutowanie samego doprowadzenia, ale nie bawię się w rozsmarowywanie, tylko od razu biorą dużą ilość robiącą za dość spory punkt).

Skomentuj

Panowie Lemmy nie żyje :(
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dziś rano o tym przeczytałem i uwierzyć nie mogłem. Motorhead to była kapela która w szczeniackich czasach wyprowadziła mnie od słuchania techno w radiu. Szkoda, że nie dane mi było usłyszeć ich na żywo, tym bardziej, że ich najnowszy album ma kilka świetnych kawałków na koncerty. Lemmy jest legendą, a te nigdy nie umierają. Niech mu ziemia lekką będzie.

Skomentuj

Myśle, ze już nikt nie zagra takiego rifu na basie jak on :(

http://youtu.be/ZU-ozANuIRs

Ojciec chrzestny havy matalu

Bez niego nie było by metalicy kiss itd

- - - - - aktualizacja - - - - -

Panowie pijcie Jacka Danielsa i niech rock głośno gra
                                        Na zdrowie lemmiemu
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Każdy kiedyś umrze, o Nim akurat nie można powiedzieć że zmarł przedwcześnie, z jego trybem życia to i tak długo pociągnął.

Jedna ze scen z mojej ulubionej komedi:

https://www.youtube.com/watch?v=-ymPeblx1V4

Coraz mniej "wielkich" ludzi, to fakt...

Skomentuj

Czaruję...