Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dawno nic nie wrzucałem, więc czas wrócić z grubej rury :)

jak to dobrze miec takie mozliwosci porownan sprzetu
    Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Poziom wykonania bardzo wysoki. Miło się to ogląda.

Skomentuj

Podobno David Wilson nie żyje...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
          Podobno David Wilson nie żyje...
          Nawet nie wiem, w zasadzie nie interesuje sie łyżwiarstwem figurowym
          https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Wskazówka
            Lecz się człowieku, na nogi, bo na głowę już za późno.

Skomentuj

Zna ktoś może ten głośnik ?
              http://www.visaton.de/en/products/dr...30-x-2-x-4-ohm
              lub jakiś podobny ?
              fs 40Hz lub niżej Otc 0.6-0.8 SD ~100CM^2

Skomentuj

Są jego pomiary w K+T 5/2016
                Last edited by Echo1; 31.05.2018, 21:31.

Skomentuj

Wskazówka
                  Lecz się człowieku, na nogi, bo na głowę już za późno.
                  Nogi póki co sprawne.

https://en.wikipedia.org/wiki/David_...igure_skating)
                  https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Penetrator, jeszcze jedna zaczepka i wylecisz na długo. Cierpliwość nawet moja się czasem kończy.

Skomentuj

Dziś w Bydzi gra Apokaliptyka :)
                      No ciekawe czy burza nie przeszkodzi... (choć takich dźwięków podczas burzy zacnie by się słuchało)

A z kolei za tydzień gra u nas Jan Akkermann :)

...myślę że większość to zna, np. ze składanki "The Dali CD - in admiration of music"
                      Last edited by marian; 02.06.2018, 20:44.

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                        Zna ktoś może ten głośnik ?
                        http://www.visaton.de/en/products/dr...30-x-2-x-4-ohm
                        lub jakiś podobny ?
                        fs 40Hz lub niżej Otc 0.6-0.8 SD ~100CM^2
                        Interesowałem się tym maluchem ostatnio. Visaton ma na nim projekt razem z szerokopasmówką. Ogólnie głośnik zrobiony po to żeby wycisnąć jak najwięcej i jak najniższy bas z w miarę małej obudowy bez podbicia. Jakieś 10L tam chyba mieli w tym projekcie i zejście do 45-50Hz jak dobrze pamiętam przy -3dB.

Skomentuj

Witam, mam pytanie :) Jest ktoś z Trójmiasta kto dobrze ogarnia pomiary i projektowanie zwrotnic?

Skomentuj

Chętnie bym się do Trójmiasta przeprowadził

Skomentuj

Zapraszamy

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                Chętnie bym się do Trójmiasta przeprowadził
                                Znajomy który się kilka lat temu przeprowadził z Bydzi do Gdyni, mówił mi właśnie abym się też przeprowadził, bo jest więcej perspektyw na biznes, pracę itp.
                                No i okres letni nad morzem jest super.

Kto wie, może kiedyś...

Skomentuj

No i okres letni nad morzem jest super.
                                  HeHE.. 6 lat mieszkałem w Gdańsku.. trzeciego/ czwartego roku nie wiem czy ze dwa razy nad morzem byłem.. ;-) Pogodowo mnie tam bardziej przeszkadzało to, że do czerwca jest cały czas zimno.. no i jak ja mieszkałem to było kosmicznie zakorkowane miasto (głównie Gdańsk) popołudniem od 16 do 20 nic mnie nie zmusiło do wyjechania samochodem... ale miasto się zmienia.. i wszystko zależy w jakim towarzystwie ;-)..

Skomentuj

Korki wciąż są zmorą bo ciągle powstają nowe osiedla a infrastruktura leży. Przynajmniej w Gdańsku tak jest. Wiele dróg dojazdowych to zwykłe mijanki po jednym pasie w każdą stronę. Obwodnica Trójmiasta to już jest wewnętrzna droga pomiędzy Gdańsk-Gdynia a miała robić jako tranzyt. Jest nadzieja w Trasie Kaszubskiej, która pozwoli omijać Trójmiasto łącznie z Wejherowo i okolice.
                                    Jeśli są chętni do zamieszkania to lokalizacji szukałabym w pobliżu SKM-ki.. wtedy jest po prostu wygodnie dostać się niemal wszędzie bez stresu komunikacyjnego

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Panowie, gdzie kupię wiertła fanara na sztuki w rozsądnj cenie? Potrzebuje skompletować sobie zestaw wierteł, myślałem o zestawie, ale używam też pod gwinty więc myślę że kupię więcej i zrobię sobie skrzynkę z wiertłami.
                                      Tak samo z wiertłami do drewna, jakaś firma warta uwagi?

Skomentuj

https://www.audiophonics.fr/en/diy-d...s-p-12509.html - ktoś z obecnych tutaj miał może takiego DAC do raspberry PI? Chciałbym zapytać o opinie. Aktualnie jadę na AK4490,ale mam też ten dac. Tylko nie wiem co ta kostka potrafi.
                                        Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Zamieszczone przez Dawid-SS Zobacz posta
                                          Panowie, gdzie kupię wiertła fanara na sztuki w rozsądnj cenie?
                                          a pytales w fanarze? wiem ze pewnie nie sprzedaja detalicznie, ale moze nakieruja na dobry sklep

ostatio testowalismy sporo wiertel 11,5mm w twardej stali 30hrc
                                          i najlepiej w stosunku ceny do jakosci wypadly wlasnie fanar

Skomentuj

Czaruję...
                                          X