Zamieszczone przez piotr f.
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tonsil wraca do gry :)
Collapse
X
-
W filmiku mówią że studenci mają styczność podczas pomiarów z tymi zestawami, ja się pytam gdzie Ci studenci są ? Moim zdaniem do tego trzeba mieć pasję, lubić to a nie robić bo robić żeby zrobić, bo tak moim zdaniem większość tych tworów Tonsila jest zrobionych. Dajcie mi Altusa 300 a obiecuję że w jeden góra dwa dni zrobię z nich kolumnę która fajnie zagra, dajcie dwa tygodnie a wyciągnę max z tych głośników.
Pytam gdzie Ci studenci i czemu ich nie ma na forach ?
P.S popatrzcie na zwrotnicę od A140 A110 ona przez 30lat w ogóle się nie zmieniła praktycznie a głośniki w kolumnie już tak :)
Może jak te pomiary w tej kabinie ich tyle kosztują to może im ktoś z forum zaproponuje współpracę :)Last edited by gucio.; 22.01.2016, 11:54.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gucio. Zobacz postaDajcie mi Altusa 300 a obiecuję że w jeden góra dwa dni zrobię z nich kolumnę która fajnie zagra
Lepiej na pewno się da (charakterystyka), ale czy to będzie słuchalne tego już nie wiadomo...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaNie mów hop, bo może się okazać że "z g bata nie ukręcisz".
Lepiej na pewno się da (charakterystyka), ale czy to będzie słuchalne tego już nie wiadomo...
Da się naprawdę, da się tylko Altus 300 w ilości 1szt potrzebny a najlepiej 2 :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
Może się nim w przyszłości pobawię.
Dzięki za wykresy
Skomentuj
-
http://archiwumallegro.pl/eryk_s_con...442492149.html (Eryk S Concept - OPEN BAFFLE prototype (442492149) - Archiwum Allegro) :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaMało które 8" grają w 2way, a tu mamy 12".
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ampli Zobacz postaNa estradzie pełno jest 2way na 12", oczywiście z tubą...
Widziałeś pomiary zniekształceń takich głosników estradowych?
Zamieszczone przez gucio. Zobacz postaw domowych zastosowaniach są też 15" + duży Driver
Co z tego że komuś to gra skoro technicznie jest nie do końca dobrze/prawidłwo?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaEstrada rządzi się innymi prawami.
Widziałeś pomiary zniekształceń takich głosników estradowych?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ampli Zobacz postaale dla niektórych nie liczą się zniekształcenia
Zamieszczone przez ampli Zobacz postadla wielbicieli Altusów mogłoby aż za dobrze grać
Dobrze zaprojektowany Altus powinien lepiej grać niż 2way na GDN + D800.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaDobrze zaprojektowany Altus powinien lepiej grać niż 2way na GDN + D800.
Jak miałem Altony, to właśnie GDWT najbardziej psuł jakość, na drugim miejscu też przydałaby się porządna zwrotnica.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaMało które 8" grają w 2way, a tu mamy 12".Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
youtube.com/user/Mr1Raziel
Skomentuj
Skomentuj