Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[komputery] temat ogólny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wiedźmin 1 jeszcze podziała, o nowszych to raczej możesz zapomnieć - a szczególnie przy jakiejś sensownej rozdzielczości i detalach innych niż najniższe. Chyba że weźmiesz takie coś http://allegro.pl/i6811048166.html ale to w obudowie bez wentylacji i tak raczej się usmaży.

Skomentuj

Może być z aktywnym chłodzeniem pod warunkiem że podczas pracy w necie będzie mało słyszalne.

Skomentuj

Tak to ma 99% kart, szczególnie jeśli ma bardziej rozbudowanie chłodzenie, czyli niereferencyjne...

Skomentuj

Możesz podrzucić jakąś propozycję?
          Np coś takiego?
          http://allegro.pl/gigabyte-radeon-hd...775171526.html(radeon hd7850)
          Last edited by csbiczek; 13.05.2017, 19:14.

Skomentuj

Radeona nigdy nie polecę, ze względu na to, że za każdym razem jak się u kogoś coś sypie, to jest to zawsze problem ze sterownikami. Co kolejna wersja, to jedno poprawią i drugie zepsują.

Skomentuj

To co możesz polecić?

Skomentuj

W tym budżecie raczej 750 Ti, bo w miarę świeże i coś tam daje radę, chyba że coś starszego i wyższy model - ale to znowu się zrobi głośne pod obciążeniem, bo niektóre potrafią prawie szumieć jak odkurzacz Popatrz na benchmarki czy strony typu gpuboss, może coś ze starszych się dorwie - może 660 ti będzie szybszy, może 670 się uda dorwać... Ale to się zaczyna polowanie na okazje.

Skomentuj

Mam czas grafe mam zeby bylo mozna uzywac kompa juz Wiec moge zapolowac. A monitorek jakiś jestes w stanie polecic?

Skomentuj

nie, nie moje klimaty ja wiem tyle, po swoich doświadczeniach, żeby nie brać takich z matrycą TN. no i tyle, że wygodniej niż na 16:9 się mimo wszystko pracuje na 16:10, 4:3 albo 5:4... ale takich monitorów nie ma za bardzo.

Skomentuj

Ok zasilacz z głowy, kupiłem dość fajnego OCZ Teraz tylko liczę na pomoc z monitorkiem.

Skomentuj

A to chyba kilka stron wcześniej było coś na temat monitorów, poprzewijaj do tyłu trochę.

Skomentuj

Co do GTX 750ti to mam u siebie ( gigabyte 4gb .GV-N75TWF2OC-4GI , dałem 350zł za używkę z wysyłka) Gram na 1080p, gta v na wysokich bez problemu 50fps, Battlefield 1 na wysokich 35-40fps.

Reszta zestawu:
                          Ballistix DDR4 Sport LT 8GB/2400(2*4GB)
                          Cpu i3-6100
                          Last edited by gavron04; 15.05.2017, 11:25.
                          http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Przywracałem ustawienia fabryczne w telefonie i powiadomił mnie, że usunie pamięć wewnętrzną - stwierdziłem ok, bo wszystko przeniosłem na kartę sd, po czym się zdziwiłem jak mi sformatował kartę.
                            Możecie mi polecić jakiś dobry program do odzyskiwania plików?

Skomentuj

Advanced Disk Recovery jest wystarczająco dobry tylko wymaga cracka -znajdziesz wszystko na chomikuj

Skomentuj

Acronis lub Recuva
                                https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Seagate file recovery odzyskuje wszystko co nie zostalo nadpisane. Uratowałem tak dziesiątki tera

Skomentuj

Panowie,

chcę dołożyć RAM do laptopa. wydaje mi się że na płycie są dwa porty, prawdopodobnie jeden jest wolny (jeszcze nie zdejmowałem osłony). Czy kości muszą być tej samej pojemności, a najlepiej tego samego modelu i producenta, czy nie ma to znaczenia ? W tej chwili mam 4gb i chciałby dołożyć kość 8gb. Sodimm DDR4. Windows 10 64bit.

Skomentuj

Nie muszą. Zwróć uwagę na taktowanie i CL
                                      marcinsywala.pl
                                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Taktowanie i CL powinno być takie samo ?

Skomentuj

Taktowanie może być takie samo (jeśli będzie większe nic się nie stanie).
                                          CL może być takie samo samo (jeśli będzie mniejsze nic się nie stanie)
                                          marcinsywala.pl
                                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czaruję...
                                          X