Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2014

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jeśli chodzi o pokój w Sobieskim, to już sprzęt gra.
    Jeśli chodzi o hostelowy, to jest już spakowany :)

Wypalam ostatnią płytę i idę spać...

Skomentuj

Bydgoszcz gotowa do wyjazdu.
      Do zobaczenia w Sobieskim.

PS. jak co roku zbiórka o 12-stej w tym miejscu:

Jeśli ktoś nie zdąży a ma jakąś sprawę, to proszę dzwonić 733-243-676.

Skomentuj

Kwa ale kolejjja

Skomentuj

W golden tulipie nie ma kolejki.

Skomentuj

My tez zaczęliśmy od golden tulipa
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Tak sobie myślę, że przy projektowaniu tych wszystkich kolumn prezentowanych na AS wartościowanie ich cech jest dobrze opisane na plakacie ze zdjęcia nr 121, w tej właśnie kolejności.

Skomentuj

No panowie ta godzina a fotorelacji jeszcze nie ma ?

Skomentuj

Zamieszczone przez amadeo93 Zobacz posta
                  No panowie ta godzina a fotorelacji jeszcze nie ma ?
                  Przecież na stronie, której adres jest na pomarańczowym tle na górze strony jest już 145 zdjęć, więc o co chodzi ?

Skomentuj

:) Wszystko jest, nawet marian ma fotke . Myślałem że ktoś wrzuci tą grupową o 12:00 ale nie jestem pewien czy to dziś mieli robić czy jutro.

Skomentuj

Fotka była dziś.
                      A co do wartościowania, to monitorki na fw146 i ss 2604 kosztują 7500pln... grały bardzo ładnie, nosz ale jak mi gość przedstawił cenę to mnie na chwilę zatkało.

Skomentuj

Ma ktos fotki hostess??

Skomentuj

Nie na temat...
                          ploter a coś Ty taki nagrzany, że aż w dwóch tematach o tym piszesz ?

Czyżby takie zdrowe hostessy dopisały ?

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                            ploter a coś Ty taki nagrzany, że aż w dwóch tematach o tym piszesz ?
                            Nie tylko pisalem na smartfonie i wydawało mi się że nie wysłało.....

Skomentuj

Ploter, szału nie było jedna Pani z Tonsila całkiem całkiem

Skomentuj

Propo Tonsila gra to lepiej i co tam za wysokotonowy jest?
                                Będę jutro ale nurtuje mnie to strasznie! :-)
                                DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Nie wiadomo, jakiś metal. Front kopółki ochydnie wykończony farbą/lakierem. Ale nowe altusy wymiarami wielkie lochy :)

Skomentuj

Czy u Tonsila grały te kolumny z 8 wooferami ? Jestem ciekaw ogólnej opinii o Tonsilu. Tego jak prezentuje się dźwięk w porównaniu do zestawów w podobnej cenie obecnych na AS.

Skomentuj

Smiech na sali.
                                      Wysokotonowka do wyrzucenia, reszta ok ale nie w tej cenie.
                                      <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Dzięki wszystkim za spotkanie i wspólnego kebaba po którym mnie suszy do teraz. Miło bylo poznać, hotelowiczom życzę udanej imprezki
                                        Last edited by Marios; 08.11.2014, 22:04.

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                                          Smiech na sali.
                                          Wysokotonowka do wyrzucenia, reszta ok ale nie w tej cenie.
                                          Rozumiem, że mówisz o Omegach, nie o Altkach.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X