Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

może konkurs ?;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wypowiedzial sie juz Igod w tym topicu z ankieta na pomocnikiow czy jakos tak

Skomentuj

wysłałem odpowiedzi w exelu na konkurs@diyaudio.pl ale zwróciło mi wiadomość, można wysłać odpowiedzi na jakiś inny adres/sposób ??

Skomentuj

obudwa nie działają

Skomentuj

kurcze no zo jest, ja tez chcialem wysylac a tu e-maile nie dzialaja ? moze slac to na js@diyaudio.pl ?? juz sam nie wiem ;/

pozdro

Skomentuj

jest czas naszczęśnie to nie jest kto pierwszy ten lepszy więc poczekamy na odpowiedz organizatorów

Skomentuj

ale ja chcialem dzisiaj przed 22 :p

Skomentuj

Mail to:

konkurs@diyaudio.pl

Żadne wp.pl

Mail będzie aktywowany dziś po godz 16.00. Muszę to zrobić z domu, tutaj mam zablokowane porty przez które zarządzam.

Skomentuj

Eee czy w pytaniu 1 chodzi o filtr 18 rzędu czy jest tam pomyłka i miało być 3 rzędu?

Skomentuj

Nie ma pomyłki.

[ Dodano: 2006-01-10, 15:51 ]
                    UWAGA: Pytanie nr7 zostało poprawione i dokłądniej opisane.

Skomentuj

Oczywiscie js chodzilo o pytanie 9

Skomentuj

w związku z tymi problemami z @ chcę zapytac admina czy mój plik doszedł??

Skomentuj

Z @ nie ma już żadnych problemów. Doszło już kilkanaście odpowiedzi. 3/4 osób oczywiście nie nazwało pliku swoim imieniem inazwiskiem, tak jak prosiłem, ale to szczegół :-)

flodins jak będę w domu to sprawdzę czy jest coś od Ciebie. Ale jak mam szukać? jaki temat wiadomości?

Skomentuj

załącznik to flodins.xls adres thu2(at)o2.pl w pliku jest moje imie i nazwisko

Skomentuj

js, może po prostu odsyłaj potwierdzenie dotarcia odpowiedzi, bo ja np nie wiem czy moje doszło.

Skomentuj

jestem za propozycja zajaranego

pozdro

Skomentuj

OK, będę wysyłał potwierdzenie. Natomiast proszę o jedno: wysyłajcie odpowiedzi w załączniku. I odpowiedź wysyłajcie tylko raz.

DOstałem maila o 14 z opisem: "na razie znam tylko 13 odpowiedzi". Za kilka godzin dostalem maila: " no znam juz odpowiedz na 17, jak bede znal wiecej to odpisze". Litosci...

Skomentuj

js, proza konkursowa Cię dopadła

Skomentuj

UWAGA: każda osoba dostaje potwierdzenie, że pytania doszły w postaci maila. Jeśli ktoś takiego maila nie dostał proszę jeszcze raz wysłać odpowiedzi.

Skomentuj

nie biore udziału.
                                        za trudne te pytanka

Skomentuj

Dzisiaj o godz 22.00 zakończenie konkursu!!!

Więcej o konkursie:
                                          http://diyaudio.pl/articles.php?id=27

Skomentuj

Czaruję...
                                          X