tylko ze 200rms to za malo do tego glosnika, podobno i 300w wciaga bez problemu - mowie o 15"
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ZAINTERESOWANI ZAMOWIENIEM RAVEMASTER'a
Collapse
X
-
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72663086 to jest aukcja tego goscia, widac ze ma @ z mivoc-a...
[ Dodano: 2005-12-12, 14:25 ]
Panowie jak jużbędzieice wiedzieć jakies konkrety z zagranicy, dotyczące przesyłki i wszelkich kosztów to pisac, pisać smiało.
Narazie mIKI, ja sie pisze, ale do ostatecznego podjęica decyzji wstrzymam sie az do kalkulacji kosztów.
Skomentuj
-
mama odp z neimiec
Dear Customer,
the shipping to Poland is still possible. The shipping for 10 pcs. BSW 154-II to Poland will be 100,- Euro.
Greetings
Lukas Golomb
[ Dodano: 2005-12-12, 16:14 ]
no to jak chlopaki zamawiamy? ja i tak bede bral 12cali, tez wyjdzie taniej jak wiecej ludzi bedzie;] jak nie to beirzemy sie za kolesia z allegro. moze bedzie mala roznica
Skomentuj
-
A oto co otrzymałem od Pana Rafała....
"Witam
Co wy wszyscy powariowaliscie z tymi BSW :) ?
Juz druga osoba, moze nie bede odpisywal wszystkim, to pogadajcie na forum:
mam wszystko na miejscu, przy takiej ilosci moge wam zaproponowac ceny moze nieco wyższe niz w niemczech,ale tylko pozornie
BSW 124-II 300,-
BSW 154-II 350,-
Mozecie oczywiscie probowac tam zamowic, ale doliczą wam VAT 22%, za transport kilkaset złoty, a poza tym musicie zapłacic za to wszystko z góry.
Oczywiscie nie musicie wierzyć, poczekajcie aż wam odpiszą, zreszta sami was do mnie pokierują.
U mnie macie rok gwarancji, ale to juz na marginesie bo jeszcze nigdy nie miałem reklamacji na zadnego BSW :)
pozdrawiam serdecznie Rafał Ślusarczyk
ps. do kazdego czapeczka RAVEMASTER gratis"
Skomentuj
Skomentuj