Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ZAINTERESOWANI ZAMOWIENIEM RAVEMASTER'a

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tylko ze 200rms to za malo do tego glosnika, podobno i 300w wciaga bez problemu - mowie o 15"

Skomentuj

ja tego nierozumiem,przy 200 tez zagra,noi przeciez we wzmacniaczach macie potencjometry wiec nietrzeba sluchac na max.

Skomentuj

Nic mnie nie przekona jakieś 15 cali mieć będe :P

Skomentuj

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72663086 to jest aukcja tego goscia, widac ze ma @ z mivoc-a...

[ Dodano: 2005-12-12, 14:25 ]
          Panowie jak jużbędzieice wiedzieć jakies konkrety z zagranicy, dotyczące przesyłki i wszelkich kosztów to pisac, pisać smiało.

Narazie mIKI, ja sie pisze, ale do ostatecznego podjęica decyzji wstrzymam sie az do kalkulacji kosztów.

Skomentuj

Ja przypuszczam że ten Pan z allegro mógłby nam taniej załatwić jakbyśmy mieli z niemiec zamawiać, lub w podobnej cenie. Trzeba by zapytać.

Skomentuj

to ja zarazzamejluje do niego

Skomentuj

ode mnie @ juz poszedł !!!

[ Dodano: 2005-12-12, 16:08 ]
                dobra, głupio byłoby sie dublować! mIKI, zaczołeś temat to prowadz go do końca, ustalaj z gościem i wyrywaj najwiekszy możliwy "rabat"

Skomentuj

mama odp z neimiec

Dear Customer,

the shipping to Poland is still possible. The shipping for 10 pcs. BSW 154-II to Poland will be 100,- Euro.

Greetings

Lukas Golomb

[ Dodano: 2005-12-12, 16:14 ]
                  no to jak chlopaki zamawiamy? ja i tak bede bral 12cali, tez wyjdzie taniej jak wiecej ludzi bedzie;] jak nie to beirzemy sie za kolesia z allegro. moze bedzie mala roznica

Skomentuj

czyli srednio oplacalne

Skomentuj

A oto co otrzymałem od Pana Rafała....
                      "Witam
                      Co wy wszyscy powariowaliscie z tymi BSW :) ?
                      Juz druga osoba, moze nie bede odpisywal wszystkim, to pogadajcie na forum:
                      mam wszystko na miejscu, przy takiej ilosci moge wam zaproponowac ceny moze nieco wyższe niz w niemczech,ale tylko pozornie
                      BSW 124-II 300,-
                      BSW 154-II 350,-
                      Mozecie oczywiscie probowac tam zamowic, ale doliczą wam VAT 22%, za transport kilkaset złoty, a poza tym musicie zapłacic za to wszystko z góry.
                      Oczywiscie nie musicie wierzyć, poczekajcie aż wam odpiszą, zreszta sami was do mnie pokierują.
                      U mnie macie rok gwarancji, ale to juz na marginesie bo jeszcze nigdy nie miałem reklamacji na zadnego BSW :)
                      pozdrawiam serdecznie Rafał Ślusarczyk
                      ps. do kazdego czapeczka RAVEMASTER gratis"

Skomentuj

no i po co z niemiec zamawiac, moim zdaniem za 350 bardzo sie oplaca

Skomentuj

czyli 15'' 100zł taniej, a 12'' 50 zł taniej, nie jest zle, ale to i tak inaczej niez mialo byc z Niemiec.
                          A mialo byc tak pieknie...

Skomentuj

LOL 350zł za 15cali a ty jeszcze narzekasz, może powinni wam puscic za darmo :P

Skomentuj

dobra trzeba zamawiac od kolesia z allegro. ja jestem na 100% zdecydowany na 12cali.

Skomentuj

coolombo, przecież napisałem, że nie jest źle :) To byla tylko lekka uwaga, że odbiega to od pierwszych zalożen jakie byly.

Skomentuj

Kto tu dowidzi ????? Zapytajcie czy zkołuje mi AXX 1515 za tę cene co BSW dla Was. Z góry dzięki

Skomentuj

jestem OUT,dzieki za starania :) moze kiedys.

Skomentuj

Ok ja już zapytałem za 360 zł ma

Skomentuj

a moze jednak niebedzie vatu czy cos?... na ten z niemiec by mnie bylo stac... 270-280 jeden bsw 15"...(bez watu)

Skomentuj

a ile sztuk musimy wziasc by 15 byly po 350zl a 12 po 300zl ?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X