za jaka kase? z punktu widzenia zwyklego obywatela to moze i drogo. ale widziales ile kosztuje konkurencja?
poszukaj sobie takich kolumn i zobacz ile one kosztuja :p
a co do koszy
to juz nie te same kosze co kiedys!
tamte giely sie od samego patrzenia :???:
ja w moich 63m2 chcę zamienić Electrino 250 na 500,
tylko nie wiem czy moja elektronika podoła.
Słuchałem ich na AVS i dźwięk jakiś wyjątkowy nie był ale również nie drażnił, całe pasmo wyrównane, pomimo małego pomieszczenia 2x10" na basie nie przytłaczało ilością i mocą, brak dudnienia
a do tego jak spojrzeć o ile zer więcej w cenie ma konkurencja to propozycja STX staje się wręcz śmieszna...
siateczka idealnie wpasowuje sie we front aluminiowy. trzyma sie tylko na przyciaganiu magnesu. opiera sie tuz za zawieszeniem wiec nie wplywa negatycznie na prace glosnika
Panowie co powiecie na temat M.STX.5.1.250.8.F.A.FC.X, czyli GDM-15-250-8-AWX?
Ostatnio zastanawiam się czego użyć jako średniaka do kolumn 3W. Mam GDWK AWX i W.STX.12.2.500.8.F.S.MC. Pewnie powiecie że do tego by pasował M.STX.6,5.1,5.200.8.F.S.MC.X, GDM 15 scx już osłuchałem, więc tak pacze, co by tu innego spróbować dodać.
siateczka idealnie wpasowuje sie we front aluminiowy. trzyma sie tylko na przyciaganiu magnesu. opiera sie tuz za zawieszeniem wiec nie wplywa negatycznie na prace glosnika
Czy do PCX też by ta siateczka pasowała średnicą (gdyby była bardziej wypukła)? Pomierzyłeś i przetestowałeś też inne tanie głośniki do pozyskania siatek ochronnych?
zeby to zrobic to trzeba by zrobic front 2x grubszy. tam sa bardzo cienkie nabiegunniki i trzeba by szlifowac kazda srubke. nie ma krotszych w sklepach :(
Skomentuj