Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://hifiknights.com/reviews/speak...dioform-203-5/ tutaj juz prawdziwe hajendy na STX :)

Skomentuj

to nawet nie PCX!

ma ktos pomysl co to jest na nabiegunniku? :???:

Skomentuj

Nie na temat...
        Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
        http://hifiknights.com/reviews/speak...dioform-203-5/ tutaj juz prawdziwe hajendy na STX
        No ale to już jakoś wygląda.

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        ma ktos pomysl co to jest na nabiegunniku?
        Magnes albo coś co zmniejsza otwór wentylacyjny.

Skomentuj

Do pełni szczęścia brakuje frezów
          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Stxowa utopia
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czy ten Russell K to ten sam Russell K od hajendu Tonsila?

Skomentuj

jakiego hi-endu? od omeg?

Skomentuj

Tak, Omegi

Skomentuj

Słuchał juz ktos tych kolumn czy odrazu forumowym stylem, ze nie mogą grać?
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

ale o ktorych piszesz? russel czy tonsil?

Skomentuj

Ja słuchałem, ale tylko jednej kolumny :) W audio-video niedługo pojawi się test kolumn Russell K.

Skomentuj

Grają jak 200zł czy jak 5000zł?

Skomentuj

przeciez te 5k to cena na brytyjski rynek. pewnie u nich to budzetowe monitorki :/

Skomentuj

przeciez te 5k to cena na brytyjski rynek. pewnie u nich to budzetowe monitorki :/
                              Bez przesady. To nie sa male pieniadze.

Skomentuj

przeskaluj to na nasze warunki. czy monitory za 1000zl sa drogie? nie! takich jest pelno!
                                o to mi chodzilo

Skomentuj

Dla mnie to najglupsze porownanie jakie moze byc.

Skomentuj

ale ludzie ciagle tak robia przeliczajac waluty i warunki zycia

Skomentuj

Paweł, trzeba pracowac miesiac na najnizszej krajowej w UK, zeby sobie kupic jakies kolumienki, zbudowane na glosnikach za kilkadziesiąt zl. W sumie wyprodukowanie takich kolumienek to kilkaset zl, a Ty piszesz ze sie oplaca. Go... sie oplaca za przeproszeniem. Za tysiac funtow mozna kupic znakomite monitory aktywne, a nie jakie audiofilskie pierdzidlo bez kawalka tlumienia w obudowie, z rezonansami wiekszymi niz w przecietnej TL. Trolli uprzedzam, ze to nie psztyk w strone STX, tylko finalnego produktu, sprzedawanego za ciezka kase.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                        Trolli uprzedzam, ze to nie psztyk w strone STX, tylko finalnego produktu, sprzedawanego za ciezka kase.
                                        czyli pretensje miejmy do pana russela za to ze chce zdzierac :p

zmiana tematu
                                        ciekaw jestem co stx pokaze na audio show
                                        pewnikiem jest kompletne kino electrino. ale czy tylko to?

Skomentuj

czyli pretensje miejmy do pana russela za to ze chce zdzierac
                                          Dokladnie tak, a w tescie napisza jeszcze, ze taka cena to okazja!

Skomentuj

Czaruję...
                                          X