2 rzad to "minimalistyczne filtry"? :huh:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta2 rzad to "minimalistyczne filtry"?
Skomentuj
-
stx czesto wprowadza zmiany w produkowanych glosnikach i nas o tym nie informuje
tym razem wyszlo na plus!
glosnik W.18.200.8.MCX http://stx.pl/w-18-200-8-mcx.html dostal nowy kosz i nowy terminal do podlaczenia kabli
kosz poza 8 otworami, oferuje nam pancerna wytrzymalosc - jest zrobiony z 1mm blachy! :o :thumbsup:
a taki drobiazg jak terminal w koncu jest skierowany w poprawna strone
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaglosnik W.18.200.8.MCX http://stx.pl/w-18-200-8-mcx.html dostal nowy kosz i nowy terminal do podlaczenia kabli
A teraz poważnie. Gumowe zawieszenie w starszej wersji W.18.200.8.MCX było przyklejone na butapren przez co z łatwością można było je oderwać od kosza. W Teslach próba oderwania zawieszenia od kosza kończyła się rozerwaniem gumowego zawieszenia. W prawie wszystkich midbasach resor jest tak sklejony że jest stale odkształcony. Nie wiem jak teraz to wygląda ale kiedyś nawet w najtańszych Tonsilach nie było z tym problemu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaGumowe zawieszenie w starszej wersji W.18.200.8.MCX było przyklejone na butapren przez co z łatwością można było je oderwać od kosza.
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaW prawie wszystkich midbasach resor jest tak sklejony że jest stale odkształcony
S. Trzaskowski
STX
Skomentuj
-
Zamieszczone przez S. Trzaskowski Zobacz postaEcho1 - po raz kolejny wprowadzasz czytających w błąd
Zamieszczone przez S. Trzaskowski Zobacz postaEcho1 - jest to twoja następna wypowiedż wprowadzająca czytających w błąd
Zaraz będzie straszenie sądem?Last edited by Echo1; 18.06.2016, 18:10.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaOsobiście odrywałem gumowe zwieszenie w tym głośniku.
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaMam wkleić zdjęcia?
Zaraz będzie straszenie sądem?
S, Trzaskowski
STX
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaMam wkleić zdjęcia?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Echo1 Zobacz postaOsobiście odrywałem gumowe zwieszenie w tym głośniku.
Na tej zasadzie można powiedzieć, że walnąłem młotkiem w szybę to się stłukła - tandeta.
Skomentuj
Skomentuj