Panowie jeśli firmy zaproponują wyższe ceny, to mogę załatwić koszulki po 30zł minus 20% rabatu lub i więcej zależy jak znajoma mi załatwi i jak jej szef pozwoli... Tu jest adres do tej firmy http://kodak.lublin.pl/ kubki widziałem na żywo i nawet nieźle im to wychodzi... Oczywiście muszę popytać na jakich koszulkach drukują i czym...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Koszulki diyaudio - zamówienie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez mihas66 Zobacz postaPanowie jeśli firmy zaproponują wyższe ceny, to mogę załatwić koszulki po 30zł minus 20% rabatu lub i więcej zależy jak znajoma mi załatwi i jak jej szef pozwoli... Tu jest adres do tej firmy http://kodak.lublin.pl/ kubki widziałem na żywo i nawet nieźle im to wychodzi... Oczywiście muszę popytać na jakich koszulkach drukują i czym...
Nie moge obecnie sprawdzic wplat bo strona banku jest w trakcie konserwacji ale mysle ze przelewy juz podochodzily.
Za aipower moge wylozyc, zamawiac czy teraz szukacie innej firmy, bo widzialem ze ktos pisal ze bedzie pytac w weekend innej firmy o cennik.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postajuz za dlugo czekamy - jak masz pieniadze to zamawiaj w sprawdzonej firmie
Skomentuj
-
Panowie,
Pisałem że mogę załatwieć koszulki w dobrej cenie kilka tygodni temu (przy okazji składania innego zamówienia).
Maxi,
Jeśli chcesz, sprawdzę jutro czy oferowa wtedy cena 16,60zł netto za szt. jest jeszcze aktualna. Jeśli tak skontaktuję Cię z nimi i dalej pociągniesz sprawę.
Cena niezależnie czy koszulka biała czy czarna, Stedman 155g.
Skomentuj
-
Ok, w kwesti koszulek:
Nawiązałem kontakt ponowny z firmą, cena nie uległa zmian, czyli 16,60 zł netto za koszulkę.
Ja zawsze proszę o wysłanie wersji próbnej do akceptacji, zaproponowali również to w tym przypadku. Można to również rozważyć, pewnie bedzie trzeba zapłacić przy tak małej ilości ( poprosiłem o ofertę na 60szt.)
Wysłałem na prw, namiary na firmę i osobę kontaktową do maxiego, żeby daje ciągnął sprawę.
Firmę poinformuję że Mixi będzie to ciągnął dalej.
Skomentuj
-
Trzeba najpierw zroboć dwie na próbę (tak myślę), najlepiej jak sprawdzi to osoba która ma poprzednią koszulkę i będzie mogła je porównać.
Ja zamawiałem koszulki z jednym kolorem i wyszły ok. Tutaj mamy trzy, nie przypuszcza aby był problem ale warto sprawdzić.
Poza tym wchodzi w grę dokładne ustalenie wielkości loga jednego i drugiego, ja przesłałem im jpg z tego postu na wzór.
No i czym wcześniej Maxi zajmie się sprawą tym koszulki będą szybciej ;-) A ciepło się robi.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postazamowienie jeszcze nie realizowane wiec sie nie dopisuj tylko odrazu wplacaj kase
---------- Post dodany o 17:05 ---------- Poprzedni post o 17:05 ----------
Zamieszczone przez AIPOWER Zobacz postajaka by byla cena dwoch koszulek? moze warto by bylo dolac te pare zl i wziasc dwie zamiast jednej
---------- Post dodany o 17:13 ---------- Poprzedni post o 17:05 ----------
tak moze jeszcze podsumowujac: czesc ludzi przeslala kase Maxiemu, a tu nagle 2 czy 3 osoby pisza, ze moga sprawdzic i zalatwic z innej firmy, taniej itp.
na czym stoimy?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez suszi Zobacz postana czym stoimy?Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaad brzegiem przepaści i zaraz zrobimy duży krok w przód...
I teraz co, znajdzie się tańsza firma, zaoszczędzi się po parę zł i co, maxi będzie siedział i przelewał nadpłaty każdemu??
Skomentuj
Skomentuj