Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie jeśli firmy zaproponują wyższe ceny, to mogę załatwić koszulki po 30zł minus 20% rabatu lub i więcej zależy jak znajoma mi załatwi i jak jej szef pozwoli... Tu jest adres do tej firmy http://kodak.lublin.pl/ kubki widziałem na żywo i nawet nieźle im to wychodzi... Oczywiście muszę popytać na jakich koszulkach drukują i czym...

Skomentuj

zibiego juz poinformowalem
      nie zaglada on tu ostatnio wiec takie info na maila byloby pomocne

Skomentuj

u mnie wplata sie opozni do poniedzialku-wtorku, przepraszam za problem

Skomentuj

Zamieszczone przez mihas66 Zobacz posta
          Panowie jeśli firmy zaproponują wyższe ceny, to mogę załatwić koszulki po 30zł minus 20% rabatu lub i więcej zależy jak znajoma mi załatwi i jak jej szef pozwoli... Tu jest adres do tej firmy http://kodak.lublin.pl/ kubki widziałem na żywo i nawet nieźle im to wychodzi... Oczywiście muszę popytać na jakich koszulkach drukują i czym...
          Panowie, to teraz jak?
          Nie moge obecnie sprawdzic wplat bo strona banku jest w trakcie konserwacji ale mysle ze przelewy juz podochodzily.
          Za aipower moge wylozyc, zamawiac czy teraz szukacie innej firmy, bo widzialem ze ktos pisal ze bedzie pytac w weekend innej firmy o cennik.

Skomentuj

maxi jeśli cena u twojej firmie nie uległa zmianie to ja nie wcinam się w paradę, i rób w tej firmie. Mój post to alternatywa jeśli firma sporo podniesie stawki np o jakieś 5-10zł...

Skomentuj

juz za dlugo czekamy - jak masz pieniadze to zamawiaj w sprawdzonej firmie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                juz za dlugo czekamy - jak masz pieniadze to zamawiaj w sprawdzonej firmie
                No niby tak, ale jeśli dobrze kolegów wyżej zrozumiałem to firma w której Maxi by zamówił prawdopodobnie może podnieść nieco/sporo cenę i wtedy będzie trzeba dopłacać/dosyłać Maxiemu kolejne pieniądze co z kolei zapewne znowu wydłuży czas realizacji tego zamówienia, więc zastanawiam się teraz czy w ostateczności nie było by sprawniej/szybciej skorzystać z alternatywy mihas`a66...

Skomentuj

Panowie,

Pisałem że mogę załatwieć koszulki w dobrej cenie kilka tygodni temu (przy okazji składania innego zamówienia).

Maxi,
                  Jeśli chcesz, sprawdzę jutro czy oferowa wtedy cena 16,60zł netto za szt. jest jeszcze aktualna. Jeśli tak skontaktuję Cię z nimi i dalej pociągniesz sprawę.
                  Cena niezależnie czy koszulka biała czy czarna, Stedman 155g.

Skomentuj

sprawdz i daj znac
                    tak chyba bedzie najlepiej
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ok, w kwesti koszulek:

Nawiązałem kontakt ponowny z firmą, cena nie uległa zmian, czyli 16,60 zł netto za koszulkę.
                      Ja zawsze proszę o wysłanie wersji próbnej do akceptacji, zaproponowali również to w tym przypadku. Można to również rozważyć, pewnie bedzie trzeba zapłacić przy tak małej ilości ( poprosiłem o ofertę na 60szt.)

Wysłałem na prw, namiary na firmę i osobę kontaktową do maxiego, żeby daje ciągnął sprawę.
                      Firmę poinformuję że Mixi będzie to ciągnął dalej.

Skomentuj

super - jak wypali to za moje poprzednie koszta wyjda 3 a nie 2 koszulki

Skomentuj

jaka by byla cena dwoch koszulek? moze warto by bylo dolac te pare zl i wziasc dwie zamiast jednej

Skomentuj

wychodzilo ok 30zl/szt

Skomentuj

Trzeba najpierw zroboć dwie na próbę (tak myślę), najlepiej jak sprawdzi to osoba która ma poprzednią koszulkę i będzie mogła je porównać.
                              Ja zamawiałem koszulki z jednym kolorem i wyszły ok. Tutaj mamy trzy, nie przypuszcza aby był problem ale warto sprawdzić.
                              Poza tym wchodzi w grę dokładne ustalenie wielkości loga jednego i drugiego, ja przesłałem im jpg z tego postu na wzór.

No i czym wcześniej Maxi zajmie się sprawą tym koszulki będą szybciej ;-) A ciepło się robi.

Skomentuj

hejas, mozna jeszcze sie dopisac? bo z tego co widze to tak :)

Skomentuj

zamowienie jeszcze nie realizowane wiec sie nie dopisuj tylko odrazu wplacaj kase

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                    zamowienie jeszcze nie realizowane wiec sie nie dopisuj tylko odrazu wplacaj kase
                                    kasa poszła - koszulki biała i czarna, rozmiar M

---------- Post dodany o 17:05 ---------- Poprzedni post o 17:05 ----------

Zamieszczone przez AIPOWER Zobacz posta
                                    jaka by byla cena dwoch koszulek? moze warto by bylo dolac te pare zl i wziasc dwie zamiast jednej
                                    ~65 z przesylka

---------- Post dodany o 17:13 ---------- Poprzedni post o 17:05 ----------

tak moze jeszcze podsumowujac: czesc ludzi przeslala kase Maxiemu, a tu nagle 2 czy 3 osoby pisza, ze moga sprawdzic i zalatwic z innej firmy, taniej itp.
                                    na czym stoimy?

Skomentuj

Zamieszczone przez suszi Zobacz posta
                                      na czym stoimy?
                                      nad brzegiem przepaści i zaraz zrobimy duży krok w przód...
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                        ad brzegiem przepaści i zaraz zrobimy duży krok w przód...
                                        chyba tak...

I teraz co, znajdzie się tańsza firma, zaoszczędzi się po parę zł i co, maxi będzie siedział i przelewał nadpłaty każdemu??

Skomentuj

Panowie nie kombinować, ja chce koszulkę bo ciepło się robi nie nie ma w czym latać na juwenaliach;p

Skomentuj

Czaruję...
                                          X