Quester, flodins: możecie wystawić aktualną wersje PCB ? :) z przyjemnością wykonam i przetestuje.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
JPI (JIG & Preamp Integra)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez takeroflodins, wiesz coś na temat tego projektu ?
wiem tyle, że zaprojektowałem nowe pcb pod rezystory na raseter 5mm wg mnie bardzo dobre, które nie spodobały się Q i chciał je zmieniać, od tego czasu nie było odzewu, jak ktoś chce to mogę przejąć całą inicjatywę ale nie wiem co na to Q kity z firmowymi płytkami i i obudowy też mogę zorganizować jeśli się zgodzi
pcb jest gotowe od kilku miesięcy, i testy to tylko formalność
Skomentuj
-
n_omyzs, spokojnie, każdy ma jakieś sprawy w swoim życiu które są ważniejsze od forum i nie ma w tym nic dziwnego.
Ja proponuję coś takiego - flodins, skontaktuj się z Q, żeby potem niedomówień nie było - w sprawie przejęcia projektu, myślę że nie powinno być problemu, jednakże wypadałoby zapytać.
Wtedy to ruszy dalej.
Skomentuj
-
takero, doskonale rozumiem ze kazdy ma jak to mowisz osobiste sprawy. Jednak nie chodzi mi tylko o ten projekt ale o calokrztalt. Quester zniszczyl am kiepskimi silnikami forum ktore modyfikowal bez uzgodnienia z forumowiczami i ich sugestiami. Po upadku tego forum tutaj mialy zostac przeniesione cenne artykuly i czesc tresci forum, mial zostac utworzony SB. Do tego projekty ktore wlasnie Q rozpoczal.. ktos czeka bo mowi ze zrobi a on ma to gdzies. Na tym forum tez sie nie pojawia. Cuz, sa pewne zobowiazania. Tak samo byla mowa o zlym dzialaniu tego forum i o zrzucie na kupno pro mechanizmu itd - wszyscy chetni zas Q powiedzial ze "kiedys". Tylko czekac jak znow pol bazy pojdzie papa. Po prostu sie nie interesuje forum i tyle. I bez sciem ze troche czasu by nie znalazl jakby mu zalezalo zeby cos zadzialac.
Skomentuj
Skomentuj