w ciągu tygodnia mniej więcej, jutro jak sądze pierwsze testy - muszę tylko do Irka zadzwonić
Koszt ? Oj , tyle co JIG + pre, ciężko mi szacunkować, ale jak znacie Irka to źle nie będzie, a oprócz tego dedykowany jest do uniwersalnej obudowy.
Irku po prostu SUPER ! .. wiele osob czeka z niecierpliwością na coś takiego :)
gdyby chciało Ci się opisywać nieco "szerzej" jak postepy i testy bylo by wspaniale :)
Wszystko fajnie, tylko dotychczasowe poradniki do standardowego jiga będą trochę nieaktualne :neutral:
I w tym caly problem ze nikt nie ma pojecia jak dziala system pomiarowy tylko naciska guziczki po kolej tak jak ma napisane w instrukcji obslugi z nadzieja ze wszystko samo sie zrobi.
LuSzTi,
To w takim razie po co jesteś na forum?
Czytasz i uczysz się za free tak?
Czy nie po to jest forum, żeby sobie pomagać i dzielić się swoją wiedzą?
A za projekt do Uniampa który masz skończony w 100% to ile zapłaciłeś?
jeśli czytasz ze zrozumieniem (a zakładam, że tak jest) to pewnie rozumiesz stwierdzenie "chyba, że ktoś ma ochotę tłumaczyć za free" i pewnie potrafisz rozwinąć to do stwierdzenia "udostępnia za free".
Być może zbytnio to uogólniłem, chodziło mi o odpowiedź na roszczeniową postawę względem irka i innych: "To nas nauczcie". Jak będę chcieli się podzielić swoją wiedzą to się podzielą, chwała irkowi, że dzieli się swoimi projektami...a Ty mógłbyś sam z siebie zmontować zaproponowany przez niego układ i dopiero wtedy zadawać pytania...a najlepiej samemu znajdować odpowiedzi na te pytania...i wtedy myśleć o tym, czy się nami na tym lub innym forum podzielisz.
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Patrzę że za dużo się wczuwacie panowie. Chodziło mi o to żeby Irek i/lub takero(zdaje się że pomaga Irkowi w testach unijiga) napisali jakiś mini poradnik o unijig, w którym wytłumaczyliby co nie co, a tu zaraz zarzuty że postawa roszczeniowa. Irek jakoś dzieli się wiedzą i służy pomocą bezinteresownie, więc nie sądzę żeby on "obraził się" na mnie za jakiegoś posta, źle odczytanego albo źle napisanego przezemnie (o jejku nie dopisałem buźki, np. takiej :wink: do tego postu, przepraszam Was :???: ), ale jak widać ludzie czasami lubią czytać "między słowami". Na razie.
Mam niestety wiele projektow na glowie na raz i musze zajmowac sie tymi wazniejszymi. Unijig lezy juz z miesiac i nie mam czasu nawet go podlaczyc pod kompa a co tu mowic o pisaniu tutoriali. Wszystko bedzie w swoim czasie.
Jak dolce slabo staly to dobra cena na nie byla. Ale i tak watpie zeby ktos go chcial kupic, wiekszosc woli mikrofon ze skowki od dlugopisu. Jak bede robil porownania to porownam oba mikrofony bo mikrofon nie z samej wkladki sie sklada. Akurat Behringer bardzo dobrze tlumi wibracje.
Moj system ma miec mala plytke robiaca ze zwyklej wkladki wyjscie symetryczne przystosowane do zasilania phantom. A mozna tez podlaczyc sama wkladke w polaczeniu niesymetycznym.
Skomentuj