Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pokój "audiofila"
Collapse
X
-
Zamieszczone przez daniel69 Zobacz postaMalowania bardzo fajną farbą (farba strukturalna BARANEK)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaJak się tym maluje i gdzie to zdobyć? :PZamieszczone przez Hand Zobacz postaTego baranka na ścianie można zrobić gęstszego (i mniejszego za razem), bądź większego i bardziej rzadkiego dobierając gęstość i gługość włosia na wałku.
swoją drogą zastanawiam się czy taka ściana pomalowana takimi nierównościami ma jakieś właściwości akustyczne lepsze niż zwykła gładka... ?? czy tak małe nierówności nie mają wpływu ??
A tymczasem dalsze efekty pracy - druga ściana (działowa) z paneli została rozłożona, wypełniona wełną mineralną i złożona na nowo, ładniej itd (ściana posiadała jak widać dziurę którą przysłaniałem antyramą z plakatem, dziura stąd że kiedyś były tu szersze drzwi - rozsuwane. Paneli czarnych nie mogłem nigdzie kupić więc użyłem kilka szt z drugiej ściany a czemu skoro tam też są potrzebne to zobaczycie później :P tajemniczy jestem :) Przeprowadziłem też nowe przewody do kinkietu (zresztą nowego) i zamontowałem włącznik. Co do tej pierwszej ściany to dopiero teraz będę na nowo składał na niej panele.
Zamieszczone przez marian Zobacz posta...do świąt muszę zalepić tą dziurę i pomalować ścianę.
puki co to chyba tyle...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaKable do lampek nocnych:
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postamarian-ie audiofilski pokoik a taka nie audiofilska instalacja. Bardzo brzydko
Skomentuj
-
Dzisiaj zabrałem się za tą pierwszą ścianę i powiem, że to męczarnia :P udało mi się położyć tylko kawałek paneli, gdyż wykonanie tego otworu, zrobienie ścianek w nim z gipskartonu, pomalowanie i oklejenie narożnikami zajmuje dużo czasu... do tego gniazdka trzeba było zamontować, przewody porozprowadzać... ale koniec powoli się zbliża... Muszę przed świętami to skończyć a nie mam pojęcia jak... po tej ścianie jeszcze tylko sufit a w nim nowe oświetlenie... a później już zabiorę się za panele akustyczne ale to już po wstawieniu mebli, zabawek audio itd. trochę znowu fotek:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postato zdjęcie Twojej dziewczyny?
Skomentuj
-
Nie na temat...
Nigdy nie oceniaj dziewczyny po tyłku. Bo się można "przejechać"
http://www.obmawiamy.pl/wp-content/u...-2-425x340.jpg
PS. Jeśli jakiś moder uzna mój wpis za łamiący regulamin, to niech go po prostu usunie...
Skomentuj
-
Witam po przerwie,ostatnia ściana w trakcie szpachlowania:
...i to by było na tyle brudnej roboty,jedynie wykończenie nowego okna które za niedługo wstawię. Teraz pora na wykończenie,panele podłogowe,dywanik,nowe drzwi,dodatkowe półki na płyty itp. Tempo prac jest powolne ale to dlatego że jest lato,pieniądze które mogły by być przeznaczone na remont poszły na coś innego :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz posta
Skomentuj
Skomentuj