To napisz jeszcze co ciebie interesuje lub napisz na PW.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
FET-hex - swietny, tani wzmacniacz, polecam
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez matrix Zobacz postaBędzie prezentacja na forum ? Bo szukam czegoś dobrego i niedrogiego do zmiany fabrycznej końcówki mocy w SU V500. Na razie mam na uwadze 2xLM3886 ale może będzie coś lepszego ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaPrezentacja przecież już jest na forum (...)
Zmiany będą kosmetyczne, jak przyjdą PCB to oczywiście je przedstawię
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaMożesz też RS Ampa wstawić. Zapytaj gawrona o płytki.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez matrix Zobacz postaBardzo ładnie wygląda. Może trzeba było od razu machnąć wersję stereo z możliwością odłamania jednej części ? (czy nie ?)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez matrix Zobacz postaBardzo ładnie wygląda. Może trzeba było od razu machnąć wersję stereo z możliwością odłamania jednej części ? (czy nie ?)
I przede wszystkim chętni...
Skomentuj
-
A oto moja wersja pcb. W wersji na podwójnej parce co powinno polepszyć oddawanie ciepła. Sposób montażu tranzystorów mocy znany z rozwiązań accuphase, który bardzo mi się podoba. Tylko tranzystor "biasowy" jest pod spodem, ale blisko krawędzi płytki. Biorąc pod uwagę, ze płytka jest dwustronna z metalizacją otworów, jego montaż nie będzie przedstawiał żadnych trudności.
Skomentuj
Skomentuj