Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Generalnie nigdy nie wiadomo, ponieważ i tak cyfrowy sygnał idzie od filtra, który może być przeciętny.
Ten drugi co został to Sony CDP-670, który idzie kupić za te 4 dyszki nawet. Jak za taką cenę to nie można mu nic zarzucić. Posiada w sobie PCM56 lub PCM58 (raczej ten drugi, ponieważ na obudowie napisane jest 18-bit). Dupy nie urywa, to na pewno, ale jest w miarę OK.
Te niżej to już całkowicie inna półka cenowa.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaGeneralnie nigdy nie wiadomo, ponieważ i tak cyfrowy sygnał idzie od filtra, który może być przeciętny.
Ten drugi co został to Sony CDP-670, który idzie kupić za te 4 dyszki nawet. Jak za taką cenę to nie można mu nic zarzucić. Posiada w sobie PCM56 lub PCM58 (raczej ten drugi, ponieważ na obudowie napisane jest 18-bit). Dupy nie urywa, to na pewno, ale jest w miarę OK.
Te niżej to już całkowicie inna półka cenowa.
Pozdrawiam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez taz Zobacz postaLuSzTi co to za grzmoty składasz?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaJak już .3lite wspomniał - 2 x TIW 200 XS w OB + Satori 13 cm + berylowy Illuminator. Wcześniej w wątku wrzucałem wewnętrzną kratownicę
satori 16cm tez mnie powalil na kolana... a beryla chyba nie sluchalem :(
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postajanek duzo mowil o tych kolumnach na audio show. TIWa 250 slyszalem na AS i bardzo mi sie podobal. podobno 20 gra lepiej?
satori 16cm tez mnie powalil na kolana... a beryla chyba nie sluchalem
Do Scanów miało być Satori 16 cm, ale także to nie było to, w przeciwieństwie do Satori 13 cm :) W międzyczasie miałem jeszcze Accutony 15 cm, ale także nie przypadły mi do gustu, więc je sprzedałem i kupiłem Satori 13 cm :)
A berylowe Scany miałem od początku tego projektu, w międzyczasie z powodów finansowych chciałem je nawet sprzedać, ale nikt nie chciał kupić, więc je zostawiłem i bardzo się z tego cieszę :) Myślę, że mogłeś ich słuchać w konstrukcji Akkusa (były na pewno dwa lata temu na AS, z 12 cm Illuminatorem na środku i dwoma 8945A na dole) lub w Pancinach VZ1, które były razem ze mną w Golden Tulipie trzy lata temu :) Niektórzy widzieli nawet Dżina unoszącego się z tych głośników :P
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaOpen baffle? :PLast edited by LuSzTi; 13.12.2015, 21:33.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaDo Scanów miało być Satori 16 cm, ale także to nie było to, w przeciwieństwie do Satori 13 cm
satori 16cm mocno mnie urzekly w polaczeniu z jakims tam lagodny scanem na gorze
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaMyślę, że mogłeś ich słuchać w konstrukcji Akkusa (były na pewno dwa lata temu na AS, z 12 cm Illuminatorem na środku i dwoma 8945A na dole)
Skomentuj
Skomentuj