:biggrin:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaLuszti to są Twoje kolumny czy Mariana ? Twoje głośniki a on buduje ? czemu sam nie budujesz ?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Po pierwsze mi się nie podobał wizualnie, po drugie droższy, po trzecie od doświadczonych bardziej ode mnie usłyszałem opinie, że dupy nie urywa. Padło na visatona z kilku powodów i wiem, że będzie mi pasował.<iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Skomentuj
-
Zamieszczone przez zibii Zobacz postaCzemu na wysokim zastosowales visatona zamiast accutona do pary.
Lepszy visaton?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaJak już Gokar napisał to będą jego kolumny, z Accutonami kupionymi ode mnie. Skrzynki poskładał Marian wg mojego projektu. Jeszcze zostały zwrotki, ale to dłuższa historia.
Gokar, czemu sam nie budujesz ???
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaGokar, czemu sam nie budujesz ???
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaMulti DIY jak widzę, ciekawe kto będzie wykańczał
Mogę tylko napisać że jeszcze jedna osoba jest w to wmieszana
Skomentuj
-
Przy dwójce małych dzieci w domu ciężko. Próbowałem fornirować monitory to jak zrobiłem to na szybko bo akurat był czas to niestety wyszło krzywo. Druga sprawa to, że moje diy nie wyjdą tak ładnie jak np skrzynki Mariana już nie wspomnę o pomiarach. Mogę się bawić ale nie chciałbym na takich drogich przetwornikach.
W planach mam własne diy od a do z ale jeszcze muszą dzieciaki trochę podrąsnąć i muszę zmienić tryb pracy. Plany są i chęci więc pewnie kiedyś zaskoczę kilka osób :)<iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gokar83 Zobacz postaPrzy dwójce małych dzieci w domu ciężko
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postacos nowego?
Skomentuj
Skomentuj