Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

:biggrin:

Skomentuj

Pre taza super sprawa. Jeśli jeszcze zgram to z E450 tak by było to w pełni funkcjonalne to gitara. Słuchałem dzisiaj PMA 2020AE i PM11s3 i nasz klon z tym pre wypada naprawdę super pomimo że w domu slucham na gorszych kolumnach, już się nie mogę doczekać kiedy je dostanę w swoje łapki.

Skomentuj

Posluchalbym tego zestawienia.
        Gokar w ilu metrach to bedzie grało.

Skomentuj

Mam u siebie około 18 metrów. Większych nie potrzebuje. Teraz mam na basie 10 cm i jestem zadowolony 😀
          <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Ja musze w koncu sie zabrac za moje seasy.
            Bo juz wszystko czeka glosniki zwrotki i pociety mdf😀.

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
              Luszti to są Twoje kolumny czy Mariana ? Twoje głośniki a on buduje ? czemu sam nie budujesz ?
              Jak już Gokar napisał to będą jego kolumny, z Accutonami kupionymi ode mnie. Skrzynki poskładał Marian wg mojego projektu. Jeszcze zostały zwrotki, ale to dłuższa historia.
              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czemu na wysokim zastosowales visatona zamiast accutona do pary.
                Lepszy visaton?

Skomentuj

Napewno sporo tańszy a może niewiele gorszy

Skomentuj

Po pierwsze mi się nie podobał wizualnie, po drugie droższy, po trzecie od doświadczonych bardziej ode mnie usłyszałem opinie, że dupy nie urywa. Padło na visatona z kilku powodów i wiem, że będzie mi pasował.
                    <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zamieszczone przez zibii Zobacz posta
                      Czemu na wysokim zastosowales visatona zamiast accutona do pary.
                      Lepszy visaton?
                      To był wybór Gokara, Accuton był za drogi :) Wiec zaproponowałem do kompletu ceramizowanego Visatona.
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Dużo tanszy nie jest od c25-6-012.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Jak jest dobry to czemu nie zawsze pare złoty w kieszeni😀.
                        A tak na marginesie posiadam visatony tiw250xs z czym moglbym to polaczyc.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                          Jak już Gokar napisał to będą jego kolumny, z Accutonami kupionymi ode mnie. Skrzynki poskładał Marian wg mojego projektu. Jeszcze zostały zwrotki, ale to dłuższa historia.
                          Multi DIY jak widzę, ciekawe kto będzie wykańczał
                          Gokar, czemu sam nie budujesz ???

Skomentuj

Gokar, czemu sam nie budujesz ???
                            Jeśli mogę odpowiedzieć za Niego, to po prostu dlatego że nie ma możliwości technicznych jak i czasu.

Multi DIY jak widzę, ciekawe kto będzie wykańczał
                            Zgadnij
                            Mogę tylko napisać że jeszcze jedna osoba jest w to wmieszana

Skomentuj

Przy dwójce małych dzieci w domu ciężko. Próbowałem fornirować monitory to jak zrobiłem to na szybko bo akurat był czas to niestety wyszło krzywo. Druga sprawa to, że moje diy nie wyjdą tak ładnie jak np skrzynki Mariana już nie wspomnę o pomiarach. Mogę się bawić ale nie chciałbym na takich drogich przetwornikach.

W planach mam własne diy od a do z ale jeszcze muszą dzieciaki trochę podrąsnąć i muszę zmienić tryb pracy. Plany są i chęci więc pewnie kiedyś zaskoczę kilka osób :)

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                                Przy dwójce małych dzieci w domu ciężko
                                Gokar83 co ty powiesz? 😄😄😄 dawaj je do lakierowania tylko trochę może to zająć czasu😉

Skomentuj

One nie będą lakierowane.

Gokar, tylko się nei wygadaj, niech będzie niespodzianka :flapper:

Skomentuj

cos nowego?
                                    nie zapomnijcie zrobic ladnych zdjec do kalendarza!

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                      cos nowego?
                                      Nowość nie, ale mało takich konstrukcji tutaj na forum.

Skomentuj

Kto będzie robił pomiary i zwrotnice ??

Skomentuj

Ja nic nie wiem :p

Skomentuj

Czaruję...
                                          X