Zamieszczone przez Hermes
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaSzkoda :/
Miałem kupioną 13 ale wymieniłem na 16marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Miałem 16, mam 13 i jednak 13 dużo fajniejsza. Też mam dwa TIWy i 13 satori i daje to bez problemu radę :) Nawet przy bardzo głośnym słuchaniu. Podział od dołu mam na 290Hz.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
Czas na pierwsze 3W :)
też o nich myślałem ale w koncu wybrałem szpilkę SS do satori 16cm, Yoshi już skończył zwrotki ;p
satori to teraz niezwykle popularne wooferki :) (zresztą tweeterki SB tez już zawojowały nieźle ...ciekaw jestem jak wysokotonówki satori ... opinii i konstrukcji jak na lekarstwo na necie)Last edited by bawolek; 06.03.2016, 20:33.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaPoważnie :) ?
W lokalnym sklepie dostałem aluminium pokryte miedzią :|
Procaby LS mam ale izolacja za gruba wolałbym kabel taki "standardowy 2 żyły sklejone", bo jest bardziej płaski.
kondrax, gdzie takie fajne konektory na śrubkę można dostać?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postaC
kondrax, gdzie takie fajne konektory na śrubkę można dostać?
audio stystem
4zł 1.5mm2
6zł 2,5mm2
A co do złączek mam je od kumpla ale są w TME. Degson DG45 tak się nazywają. Świetnie do nich pasują korektory widełkowe sinuslive 2,5.Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaDlaczego szkoda?
Miałem kupioną 13 ale wymieniłem na 16
Wszyscy mają iAMP-a mam i ja
Time to close the loop :)
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaten tytuł dzierży marian
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bawolek Zobacz postamagnezowe seasy ?
też o nich myślałem ale w koncu wybrałem szpilkę SS do satori 16cm, Yoshi już skończył zwrotki ;p
Łamię się tylko nad wersja - małą szpileczkę z dużą dupą czy dużą szpilkę (przemawia do mnie osłonka na małej szpilce oraz możliwość zblizenia centrów akustycznych).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaWszyscy mają iAMP-a mam i ja
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaChcesz powiedzieć że ktoś maluje w Paincie lepiej od Ciebie ???
Moderka wie o co chodzi
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaTo taka decyzja której się potem długo żałuje
Wszyscy mają iAMP-a mam i ja
Time to close the loop :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postaPawel
Fajnie ze masz mozliwosc zrobienia takiego ladnego panelu, ja musze zezbic w tym co mam. Przy takich projektach chyba najwazniejsza jest cierpliwosc.
Ostatnio nawet malowanie robie pendzlem.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaTo twój projekt płytki, czy nowa wersja Borysa? 4 pary, czy te pierwsze wyprowadzenia od sterujących? Co to za wejściówka? Wygląda dość skomplikowanie. Coś jeszcze ma w sobie?Zamieszczone przez DiGiCo Zobacz postaWygląda na OPS4, jaki radiator zamierzasz do tego zastosować? Bo projektuje coś podobnego pod radiator tunelowy, ale w tym przypadku raczej odpada. No i co to za rozbudowana wejściówka?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaFormatki cięte pod kątem ręcznie, tarnikiem, bez rzadnych prowadnic itp.
Skomentuj
Skomentuj