Zamieszczone przez scythe1123
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaZ tego co wiem, to przeciąganie kabla w samochodzie nie należy do łatwych i przyjemnych, więc lepiej zastosować od razu dobry kabel
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaAkurat cinch jest łatwo położyć bo wszystko robisz wewnątrz
Skomentuj
-
4mm kw
Wzmacniacz planuje pod siedzeniem pasażera zamontować. I sygnał audio będzie szedł środkiem koło drążka skrzyni biegów.Last edited by scythe1123; 04.03.2016, 13:21.
Skomentuj
-
To w takim razie jaki przekrój proponujesz?
Producent proponował AWG 8 czyli 3mmkw
To nie będzie grało głośno. Poza tym gdyby ten samochód był dobrze wytłumiony to bym bardziej się przykładał. Po co walczyć o szczegóły jak i tak silnik to zagłuszy.Last edited by scythe1123; 04.03.2016, 14:32.
Skomentuj
-
Jeśli będzie wzmacniacz pod siedzeniem to na pewno będą krótsze kable niżeli byłby w bagażniku.
Mimo to dałbym minimalnie 10mm2.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postalatwo? czasami trzeba pol auta rozebrac, zeby polozyc taki kabel!
Skomentuj
-
Ja mam wzmacniacz pod schowkiem a i tak kabla 10mm^2 poszło 4metry. Od bezpiecznika przy akumulatorze (miałam wolne miejsce na bezpiecznik listkowy) układając ładnie kabel pod maska i przebiła się do kabiny przelotka w podszybiu. Masa z najbliższej śruby około 1 metr.Last edited by Adzik94; 04.03.2016, 19:18.
Skomentuj
Skomentuj