Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nik156 jaką moc osiąga przetwornica?

Skomentuj

Jest na rdzeniu ETD39 70khz 600W-650W. Ja niestety nie obciążałem jej jeszcze konkretnie. Jedynie 120W z 120V na 117V na wejściu mam 120uF,ale myślę że to i tak dobry wynik.
      Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Swój projekr czy jakis gotowy?

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
          Swój projekr czy jakis gotowy?
          http://diyaudio.pl/showthread.php/38...153#post462729

Prawda że podobne? Oczywiście że Gotowy projekt. Od kolegi z forum. Za co Serdecznie Dziękuje!
          Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

tyle lat czekania i w koncu jest!
            ostatnia czesc do budowy wzmacniacza

Skomentuj

Pawel
              Fajnie ze masz mozliwosc zrobienia takiego ladnego panelu, ja musze zezbic w tym co mam. Przy takich projektach chyba najwazniejsza jest cierpliwosc.

Ostatnio nawet malowanie robie pendzlem.
              i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
              https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Jak na malowanie pędzlem wygląda to mega :cool:
                Last edited by Pawel074; 05.03.2016, 22:17.
                Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Zamieszczone przez borys Zobacz posta
                  Pawel
                  Fajnie ze masz mozliwosc zrobienia takiego ladnego panelu
                  jakies 3 lata pracowalem w tej firmie i nie bylo czasu zeby to grawerowac... 1,5 roku po zwolnieniu nagle sie udalo!

Skomentuj

Witam. Jako źródło w systemie używam u siebie między innymi ps4. Powiedzcie mi (bo nie wiem gdzie wrzucić temat) czy wiecie gdzie można może kupić przedłużkę do przewodu AUX, czyli do kamery ps4 w Polsce??
                    http://www.amazon.co.uk/Calibur-11-2.../dp/B00JFX1IHM

Skomentuj

Zamieszczone przez Jimi Zobacz posta
                      Witam. Jako źródło w systemie używam u siebie między innymi ps4. Powiedzcie mi (bo nie wiem gdzie wrzucić temat) czy wiecie gdzie można może kupić przedłużkę do przewodu AUX, czyli do kamery ps4 w Polsce??
                      http://www.amazon.co.uk/Calibur-11-2.../dp/B00JFX1IHM
                      Nie na temat...
                      Poczekaj aż napoleon u nas wkroczy to sobie kupisz

Skomentuj

Napoleon? A o co tu chodzi?

Skomentuj

Nie na temat...
                          Są przypuszczenia, że ta cała kampania reklamowa z Napoleonem dotyczy "wkroczenia" Amazona na polski rynek
                          Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Nie na temat...
                            Zamieszczone przez Jimi Zobacz posta
                            Napoleon? A o co tu chodzi?
                            http://www.silesiasem.pl/co-zamierza...polski-wkracza
                            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                              Było by fajnie :)

Skomentuj

Prawie skończone, zostało przeszlifować wstawić terminal i okleić kocykiem ale już gra.
                                Kabla zasilającego poszło 2.2m + 50cm kabla masowego, przy akumulatorze wstawiłem bezpiecznik 5A i tak jest za duży...
                                Chyba zostanę przy tych kablach, nie widzę sensu stosowana grubszych przewodów przy mocach na jakich słucham.

Możecie mi polecić gdzie w dobrej cenie dostanę kocyk?

I przy okazji jakie kable głośnikowe polecacie w dobrej cenie?
                                Last edited by scythe1123; 06.03.2016, 17:43.

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
                                  I przy okazji jakie kable głośnikowe polecacie w dobrej cenie?
                                  Poważnie :) ?

Skomentuj

Czas na pierwsze 3W :)
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Satori 13 czy 16? Widzę, że moda na TIWy :)
                                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Car audio ciąg dalszy, już chwilę temu zrobione ale foto dopiero dziś.

Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                                        Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                          Satori 13 czy 16? Widzę, że moda na TIWy
                                          16
                                          marcinsywala.pl
                                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czaruję...
                                          X