Dzień dobry,
Licho by było witać się z prośbą od razu, więc tam może projekty z których jestem dumny:
- mp3car 12 lat temu, http://www.mp3car.com/show-off-your-...-slk-r170.html - wygasły zdjęcia niestety, odpłynęło w siną dal
- dywanowe schody z betonu (fotka)
- instalacja KNX + DALI cały dom z zastosowaniem dawno wycofanych zajefajnych pśtryczków + serwer na debianie który zastępuje logikę innych drogich elementów KNX
- dwójka dzieci
ostatni projekt okazuje się bardzo absorbującym tak więc z wolnym czasem jest ciężko.
co ciekawe u mnie w 2ch zdaniach:
Mam frezarkę CNC, Zawiercie- ktoś chce skorzystać, chętnie udostępnię, format 90 x 60 cm w sumie bardziej plotter,
Aktualnie mam głośniki DIY z tym sprzęgłem co to macie producenta pod ostrą krytyką. Głośniki w wersji budżetowej- dają się lubić. Spaliłem wysokotonowe, wymienił, jest ok..
Robię dedykowany pokój audio + projektor. 4x5,5metrów z grubsza Etap budowy dyfuzorów. Prośba o pokierowanie mnie w kierunku projektu, gdzie będę mógł kupić gotowy kit bo w te detale nie chcę wchodzić- głośniki, zwrotnica- najlepiej 3way, wygląd nie ważny, powierzchnia 22m2, budżet 10k, do rozważenia wyższy.
No oczywiscie tylko musialem ja uświadomić żeby gratow nie wkladała do bagażnika😞.
A ja u siebie skromnie alpine cda7949 i pra-h400 i system 2 drogi jakis tam macrom extreme5 czy cos w tym stylu.
Ale mysle zeby sobie wrzucic kpl.wsteg teca surface tw i md jako kick tez teca ls155.
Skomentuj