Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To są podłogówki
    Pokażę, jak będą gotowe
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

17RNX + 29RDC? :)
      Będzie udostępniony projekt?
      Bo nie wiem czy robić czy nie, dwa projekty na tym samym nie potrzebne.

Skomentuj

Nierdzewką będą obłożone moje obecne TLki (ST728 + W18E001), po czym znajomy je bierze do siebie
        A ja kompletuje głośniki na kolejny projekt 3W
        marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

A co z SBacoustic które niedawno pokazywałeś?

Skomentuj

W trakcie realizacji
            marcinsywala.pl

Skomentuj

Symek się buduje
              marcinsywala.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                Symek się buduje
                W dolnej blasze nie robisz przelotówek do chłodzenia ?

Skomentuj

Nie ma potrzeby
                  marcinsywala.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                    Symek się buduje
                    Obudowa to twór własny czy gdzieś można ją dostać ?

Skomentuj

Własny twór
                      marcinsywala.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez SowaZ Zobacz posta
                        Jak dla mnie za 16$ trochę słabo. Koleżka za 20$ kupił to co elektroprzewodnik omawiał
                        Czym niby się różni ten za 16$ od tego co elektroprzewodnik omawiał?

Dla mnie to wygląda jak klon tylko na innym PCB i zasilaniem z akumulatora.

Skomentuj

Dzień dobry,
                          Licho by było witać się z prośbą od razu, więc tam może projekty z których jestem dumny:
                          - mp3car 12 lat temu, http://www.mp3car.com/show-off-your-...-slk-r170.html - wygasły zdjęcia niestety, odpłynęło w siną dal
                          - dywanowe schody z betonu (fotka)
                          - instalacja KNX + DALI cały dom z zastosowaniem dawno wycofanych zajefajnych pśtryczków + serwer na debianie który zastępuje logikę innych drogich elementów KNX
                          - dwójka dzieci

ostatni projekt okazuje się bardzo absorbującym tak więc z wolnym czasem jest ciężko.

co ciekawe u mnie w 2ch zdaniach:
                          Mam frezarkę CNC, Zawiercie- ktoś chce skorzystać, chętnie udostępnię, format 90 x 60 cm w sumie bardziej plotter,
                          Aktualnie mam głośniki DIY z tym sprzęgłem co to macie producenta pod ostrą krytyką. Głośniki w wersji budżetowej- dają się lubić. Spaliłem wysokotonowe, wymienił, jest ok..

Robię dedykowany pokój audio + projektor. 4x5,5metrów z grubsza Etap budowy dyfuzorów.
                          Prośba o pokierowanie mnie w kierunku projektu, gdzie będę mógł kupić gotowy kit bo w te detale nie chcę wchodzić- głośniki, zwrotnica- najlepiej 3way, wygląd nie ważny, powierzchnia 22m2, budżet 10k, do rozważenia wyższy.

Każdy lubi fotki, więc podepnę kilka... :-)

Last edited by Erni Mi; 26.01.2016, 18:08.

Skomentuj

Musiałem się przenieść do jadalni bo mi miejsca w pokoju powoli brakuje. Nowy podwyższony bagażnik kombiaka obity na czarno:

Skomentuj

Juz myslalem, ze to przednia scianka 2 way na duzym midbasie i hornie

Skomentuj

Ja do samochodu żony wsadzilem coś takiego bo mówiła ze fabryczne audio zle gra😕.
                                Jeszcze trzeba tylko obic pokrywę wzmacniacz😉.

Skomentuj

Mekmus Monitor DES

No to się buduje.
                                  Tego niskośredniotonowca nie aplikował tutaj chyba nikt :)
                                  Cierpliwości...
                                  Last edited by Przemek; 26.01.2016, 19:57.

Skomentuj

Zamieszczone przez zibii Zobacz posta
                                    Ja do samochodu żony wsadzilem coś takiego bo mówiła ze fabryczne audio zle gra😕.
                                    docenila roznice?

Skomentuj

No oczywiscie tylko musialem ja uświadomić żeby gratow nie wkladała do bagażnika😞.
                                      A ja u siebie skromnie alpine cda7949 i pra-h400 i system 2 drogi jakis tam macrom extreme5 czy cos w tym stylu.
                                      Ale mysle zeby sobie wrzucic kpl.wsteg teca surface tw i md jako kick tez teca ls155.

Skomentuj

Zamieszczone przez zibii Zobacz posta
                                        tylko musialem ja uświadomić żeby gratow nie wkladała do bagażnika😞.
                                        nie obrazila sie?

Skomentuj

Skan D3004/602010 + micro precision 5.16 ciąg dalszy, powoli ale do celu

Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                                          Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X